Sebastian Lazaroiu, medaliat la mancatul kktului

Am mai scris despre stilul de a manca kkt cu polonicul şi despre seria nesfârşită a pupincuriştilor lui Băsescu.
O noua moda face ravagii. Mancatul KKTului in grup.
Teodor Baconschi de la pupincurism la prostie!
Sebastian Lăzăroiu, beneficiind de retragerea la Cluj a pupătorului în cur numărul unu, numitul Boc, i-a luat degrabă locul şi pentru că tot e campanie electorală, nu s-a mulţumit cu limbile în curul marinarului ci a hotărât să mănânce un kkt cu roaba. După ce l-a asemănat pe Băsescu cu Moise în 2010 (reciteşte articolul La Cotroceni mai e cineva treaz? ),acum, Lăzăroiu  a declarat că USA vor denunţa parteneriatul strategic cu România dacă Băsescu va fi demis iar. În mintea lui de dobitoc, USA au semnat un parteneriat strategic cu un om şi nu cu o ţară. Faptul că-i face dobitoci pe americani e răspunderea lui dar acest patruped se înfruptă din banul puplic mâncând kkt. Nu-l trage nimeni la răspundere?
Sebastiane, voiam să scriu la predicţiile anului 2013 că se va scăpa de Băsescu dar tu mă obligi să anunţ vestea bună de acum!
Mă întreb, tu, Sebastiane, la ce cur vei trece?

, , , ,

  1. #1 by Mihai on 18 noiembrie 2012 - 0:06

    Din pacate, domnule Mircea, mintea de dobitoc a lui Lazaroiu exprima un adevar confirmat de istoria mai mult sau mai putin recenta. La referendumul din vara, Philip Gordon a transmis un mesaj cat se poate de clar si anume ca SUA are un parteneriat strategic cu Basescu si nu cu Romania. SUA, ca orice mare putere, intelege doar ceea ce vrea sa inteleaga. Intelegerea politica are la baza interese economice si nu numai. Supunerea trebuie exersata chiar si in absenta mizelor economice. Politica externa a SUA este plina de parteneriate strategice cu liderii unor tari, sustinuti si impusi de SUA, in dispretul vointei populare din tarile respective: sahul Mohammad Reza Pahlavi, in Iran, generalul Augusto Pinochet in Chile, Carlos Menem in Argentina, Suharto in Indonezia, Mobutu Sese Seco in Congo si lista poate continua.

    • #2 by mircea batranu on 18 noiembrie 2012 - 10:03

      US se vor scutura repede de el si vor invoca exact ceea ce sustinea el in ochii lumii, democratia. Oricum, va fi scos din joc pentru ca Romania nu e numai membru UE si are o pozitie strategica dar politica US este de a nu intretine atitudini antiamericane. Ori, sustinerea lui Basescu va duce la cresterea pozitiilor antiamericane. Inlaturandu-l pe Basescu sub pretextul salvarii democratiei, US vor aparea drept salvatorul nostru, ca natie. Cam asta e jocul.

  2. #3 by Jan Valjean on 19 noiembrie 2012 - 11:21

    Pai mai trebuie sa-i adaugati aici pe urmatorii mancatori de kkt cu roaba: Daniel Morar,Laura Kovesi,Monica Macovei,Cristian Preda,Baconsky,Augustin Zegrean,Mircea Mihaies,Andrei Plesu,Ion Cristoiu,Ioan Rus,Dancu,H.R.Patapievici,Cartarescu si toti ceilalti pe care i-am omis.

  3. #5 by mihai on 8 decembrie 2012 - 22:42

    imi place,.. in scurt timp despre ei , nu se va mai vorbi , partidul va fi format din 5… 6 , tovarasi , cu frica ca au condus cindva prost.

Lasă un comentariu