Teodor Baconschi de la pupincurism la prostie!

 

bufnita simbolul intelepciunii

Bufnita

Într-un interviu acordat Adevarului de astăzi, 3 ianuarie 2010, referindu-se la opoziţia Germaniei şi Franţei faţă de intrarea României în spaţiul Schengen, Teodor Baconschi care este Ministrul de Externe al României, a menţionat că şi România ar putea impune Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) asupra aderării Croaţiei.

Prostia n-are limite la nivelul conducerii României.

Stilul binecunoscut a lui Băsescu, de a crea permanente conflicte  în societatea noastră se transferă acum asupra politicii externe. Numai că în Europa sunt alte reguli. Iar Uniunea Europeana prin OLAF (European Anti-Fraud Office) aşteaptă date suplimentare ale investigaţiilor din USA privind corupţia şi deturnarea de fonduri din România. Noi nu numai că suntem în culpă ca stat dar suntem deja penali. În aceste condiţii, Teodor Baconschi cred că a vrut să scape din funcţia în care e, Ministru de Externe al României, făcând o prostie impardonabilă! Pentru că el nu e prost ci numai prefăcut iar prostituţia face parte din jocul lui (apropos de demnitate!). Baconschi este penal încă de la alegerile prezidenţiale din decembrie 2009.

Serviciile secrete franceze au monitorizat în totalitate prezenţa la urne la Paris şi aşa precum profesioniştii, au lăsat lucrurile să meargă după dorinţa serviciilor secrete româneşti, urmând ca atunci când vor avea nevoie să solicite o anumită rezolvare (vezi cazul Omar Hayssam). Vedeţi la ce duce mizeria politicii româneşti?

Teodor Baconschi, după autoumilirea indusă prin pupincurismul la adresa Elenei Udrea, face pe flăcăul vânjos în faţa Europei. Dar a uitat să se spele pe dinţi şi asta se simte!

 

, , , , , , ,

  1. #1 by Anunturi Gratuite on 3 Ianuarie 2011 - 20:44

    Ai mare dreptate in acest articol

  1. Schengen: Trebuie sa recunoastem ca suntem europeni de mana a doua « Cronica – România de azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: