Cine a zis ca Lazaroiu e inteligent?

„Ponta este de fapt duşmanul României!”

Ma uit la Antena 3 la o emisiune a Alessandrei Stoicescu  “Doliu pentru România” ! Sebastian Lăzăroiu a ajuns şi el pe ultima treaptă a demnităţii şi a intrat definitiv în categoria “tupeu de borfaş”! Un om inteligent nu acceptă lingura de rahat indiferent cui aparţine lingura şi al cui este rahatul!

antena 3 sebastian lazaroiu

antena 3

Să te prezinţi în faţa camerelor TV şi să minţi fără să clipeşti iar apoi nici măcar să nu ai decenţa să-ţi ceri scuze şi să pleci, e o dovadă clară de pragul de morală numit “mocirla de la Cotroceni”!

Tokes e erou iar Ponta e de fapt duşmanul României! Are el probe pentru că i-a povestit cineva!
Nu părea a fi beat. Mulţi îl apreciau ca pe o minte limpede la Cotroceni! Atitudinea lui e tipică unui borfaş care apare la TV şi minte cu neruşinare fără să clipească!
În articolul
La Cotroceni mai e cineva treaz?
scris în data de 8 iunie 2010 făceam referire la o declaraţie a lui Sebastian Lăzăroiu cu referire la demiterea lui traian Băsescu: “…Nu cred că ar putea trece un referendum de demitere pentru că, la ora asta, în România, nu exista un lider politic în afara de actualul preşedinte care să treacă poporul prin deşert. Şi românii ştiu asta
V-aţi băut minţile! No comment!

 

, , , , , , ,

  1. #1 by U R A N U S on 4 decembrie 2010 - 23:19

    Nu stiu cine este acest lazaroiu, ce hram poarta, insa despre inteligenta ,poate fi sau nu, insa pare ca este intrat(dupa comentariul tau) in gasca cea mare a borfasilor, adica a excrocilor! Insa sa nu uitam ca exista o grupa cu mult mai mare, pentru ca se stie clar(si e dovedit zilnic)
    ca NU EXISTA EXCROCI FARA FRAIERI !

    • #2 by mircea batranu on 4 decembrie 2010 - 23:39

      corect! noi suntem fraierii! fara noi ei n-ar avea obiectul muncii!

  2. #3 by silviu totti on 6 decembrie 2010 - 10:11

    In alte conditii, flatulatiile cerebrale ale acestui golan de tip nou, l-am numit pe consilierul prezidential (!!!…) sebastian lazaroiu, ar fi trebuit ignorate.Tinuta vestimentara si neglijenta ostentativa afisata ne face sa ne intrebam ce educatie, ce scoli, ce parinti au avut acesti ipochimeni care poarta, VAI!, o mare responsabilitate pe umerii lor, cea a carmuirii Romaniei. Consecintele le suportam cu totii, cei prezenti si cei viitori, lipsa lor de competenta fiind cel mai bine ilustrata de tratamentul aplicat Romaniei pe plan extern, umilintele la care sunt supusi concetateni de-ai nostri aflati in strainatate, lipsa acelui prestigiu al diplomatiei romanesti cu care ne obisnuisera George Macovescu, Mircea Malita, Valentin Lipatti si altii.
    Cel mai grav este insa ierarhia fixata de derbedeul in cauza, cirac al altui tupeist, Sever Voinescu-Cotoi, cel care ne-a dezvaluit existenta „basescianismului”(?!?).Astfel. dl. lazaroiu trece cu vederea gravul atac la adresa Romaniei infaptui de (probabil agentul AVO…) Tokes Laszlo si identifica pe Ponta drept principal dusman al tarii.Nu se pune problema de al apara pe tanarul politician, daca este barbat si daca este nevinovat, se poate apara singur.Dar este inspaimantatoare gandirea unui (pseudo)specialist din anturajul presedintelui Romaniei,
    care nu evalueaza corect implicatiile unei actiuni indreptate impotriva statului national unitar de la care primeste bani si (!) decoratii.Poate si pentru ca seful sau direct, dupa ce a contribuit decisiv la alegerea lui Tokes in Parlamentul european, a stat cu acesta la aceeasi masa, in Covasna, dupa ce minoritatea maghiara fusese invitata sa se inspire de la modelul ksovar…
    Atentie maxima, pentru ca statul nostru este prea slab iar opinia publica este apatica si preocupata de saracia curenta , nu de pericolele de perspectiva, da, dar totusi pericole grave pentru integritatea tarii!

    • #4 by mircea batranu on 6 decembrie 2010 - 12:06

      Raspunderea nu este numai a lui Basescu; fara sleahta asta de borfasi el n-ar fi reusit sa domine scena politica!

  3. #5 by U R A N U S on 8 decembrie 2010 - 18:38

    RASPUNDEREA ESTE IN PRIMUL RAND A INTELECTUALITATII ROMANESTI CARE NU ARE CURAJUL SA CONDUCA MASELE IN RASTURNAREA ACESTUI SISTEM (SAU MACAR GUVERN), RASPUNDEREA ESTE A ARMATEI CARE -INCEP SA CRED CA ESTE LASA-, PENTRU CA ACEST GUVERN NU MAI POATE FI FACUT RESPONSABIL CI DOAR INCULPABIL, IAR ARMATA AR TREBUI SA-L FACA SA PLATEASCA DEZASTRUL CREAT CU BUNA STINTA.

  1. Remember 2010 Romania « Cronica – România de azi

Lasă un comentariu