Bugetul pe 2011 de la mamici, bebelusi si bunici

Aşa e format bugetul pentru 2011. Traian Băsescu defilează pe la posturile TV pentru că prin Hypermarket nu mai poate defila de frică. Nici pe copii nu-i mai ia în braţe, tot de frica mulţimii.

aici sunt banii dumneavoastra

Aici sunt banii dumneavoastra!

Dar râde şi afişează o mină de atoateştiutor prin emisiuni TV în care este torturat cu întrebări de genul „Aşa-i că le ştiţi pe toate? Aşa-i că aveţi soluţii la toate problemele?”. Scârba generală, la adresa PDL şi a borfaşilor ce-au pus mâna pe ţară, nu rezolvă problema! Nişte minţi idioate şi ticăloase în egală măsură au lansat unicitatea soluţiilor PDL+Băsescu clamând „nimeni altcineva nu are soluţii”.

Soluţia lor unică înseamnă FURT! Pentru bugetul pe 2011, au băgat mâna în buzunarul tuturor săracilor (bebeluşi, mămici, angajaţi, pesionari, handicapaţi, bolnavi). Banii clientelei PDL rămân neatinşi pentru că ăsta-i scopul lor, furtul banilor! Au concentrat banii pe Udrea şi sifonarea prin investiţii!

România nu va renaşte prin furt ci prin responsabilitate iar asta înseamnă oameni cu viziune, demnitate şi carte! Exact ceea ce le lipseşte lor iar pentru ca lucrurile să se aşeze în ordinea firească, trebuie cineva să repună în drepturi Constituţia! Pentru că altfel riscăm să rămânem cu o constituţie scrisă dar fără ţară!

 

Reclame

, , , , , , , , , ,

  1. #1 by U R A N U S on 11 decembrie 2010 - 19:12

    Cine a ajuns la gradul de decadenta sa se ia si de copii mici, nu este altceva decat un BO BO P., adica (si) mai popular, o minte becisnica cuplata cu un suflet scarnav, oblojite de un corp de alcolist mascat.

  2. #3 by U R A N U S on 11 decembrie 2010 - 22:06

    Perfect !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: