M-a surprins ura CeTePeului

Faptul că Gică Popescu e în pușcărie iar un neica nimeni, promovat de sistem prin ușa Cotrocenilor, a ajuns președinte la FRF, m-a întristat mult. Este evident că la mijloc e o lucrătură mizerabilă, dar pe ei nu-i mai poate atinge nimeni, au frâiele sistemului numit Stat. N-ar fi avut frâiele dacă fratele mai mare, de peste ocean, nu-i susținea.
Am fost surprins de poziția justițiară, încărcată de ură, a lui Cristian Tudor Popescu, într-o luare de poziție la unul din posturile TV. Principiul lui e simplu ”dacă te-ai amestecat cu porcii, să fii tratat ca ei” și ca adaos ”justiția e oarbă!”.
Ceea ce m-a umplut de scârbă însă, a fost reacția lui la afirmațiile celor ce susțineau valoarea lui Gică Popescu. Pentru CTP, nu contează valoarea, nu contează reperul, nu contează contextul. Pentru el, faptul că a putut scuipa pe Gică Popescu, a fost un triumf.
CTPule, mi-e scârbă să te mai aud. În mintea-ți tulburată de drept și justiție, așa zisă oarbă, nu ești în stare să explici cum de trei instanțe au dat verdicte diferite iar noi suntem obligați să ne supunem acestei justiții!
Adică, ar trebui și tu, ca formator de opinie și om cu vechi state în presă, să înțelegi că justiția oarbă este o utopie!
M-a sunat un prieten din Spania și m-a întrebat ce poziție au marile trusturi de presă și cei mai cunoscuți ziariști români despre cazul Gică Popescu. I-am explicat că unul dintre cei mai apreciați ziariști, a luat-o razna, se crede Dumnezeu, judecătorul suprem și că am avut marea șansă că nu el a dat verdictul. Da, CTPule, dacă aveai veriga, l-ai fi condamnat la moarte!
Sper să-ți revezi luarea de poziție, scrâșnitul din dinți, ura, fierea ieșită pe obraz și voma care-ți însoțea cuvintele!

, , , ,

  1. #1 by Jan Valjean on 12 Martie 2014 - 18:41

    CTP este bolnav mintal.Dar aceasta nu este o scuza pentru rautatea de care da dovada.

  2. #2 by mircea batranu on 13 Martie 2014 - 8:58

    Probabil că, mâine-poimâine, vreun inspector de la fisc sau vreo urmărire pe telefon, va arăta că Simona Halep, numărul 1 mondial, a uitat să achite vreo taxă și atunci să vezi mecanism de justiție și nulitățile care nu pot ieși în față decât condamnând. CTPule va trece iar de partea justiției oarbe și-o va condamna primul, pentru că, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: