Luna de libertate a lui Gica Popescu

Mi-e rușine, ca român, de ziua de azi!
Dacă Gică Popescu nu ar fi candidat la șefia Federației Române de Fotbal, probabil că ar fi luat o lună mai puțin, cu suspendare. Se pare ânsă că ei vor să controleze tot și pentru asta au nevoie ca în posturile cheie, indiferent de domeniu, să fie oamenii lor.
Când Gino Iorgulescu i-a luat locul lui Mitică de la Ligă, a doua zi a fost chemat la procuratură.
Șansa noastră în fotbal era legată de situația în care, unul dintre băieții care au dus România în sferturile Campionatului Mondial de Fotbal, să ajungă Șef la FRF. Cele mai mari șanse le avea Gică Popescu, fost căpitan al Naționalei și al Barcelonei. Dar Gică Popescu nu era de-al lor și atunci, nu s-a mai ținut cont că prejudiciul a fost recuperat și că ATENȚIE, Gică Popescu nu a avut de-a face cu justiția până acum. Putea primi trei ani cu suspendare dar cineva a vrut să-l scoată din joc.
Acest sistem este o rușine pentru noi toți, este pata cea mai neagră pe istoria României.
Îl respect și țin la Gică Popescu!
Dacă răul României e în el, înseamnă că s-a dus dracului totul!
Am obosit să scriu despre acest așa numit stat de drept, un stat în care există mereu legi duble, unele pentru ei și altele pentru noi. O serie întreagă de borfași sunt liberi iar dosarele lor zac ascunse sau chiar se pierd.
Mi-e rușine. Dacă m-ar întreba vreun străin despre situația lui Gică Popescu, n-aș ști cum să răspund!
Mai umilitor decât să-ți bați joc de valori și să preaslăvești borfășia care conduce România, nu poate exista nimic.
Suntem umiliți permanent, în propria casă!

Reclame

, , , ,

  1. #1 by Altul on 4 martie 2014 - 17:14

    Il vor pe Burileanu ala care este, sau era, consilier la Cotroceni!

  2. #3 by Jan Valjean on 5 martie 2014 - 8:34

    Este o rusine ce s-a intamplat in cazul lui Gica Popescu.O rusine pentru Romania in primul rand,ca a aflat toata lumea de cazul sau,care nu se poate compara cu zecile de milioane din reclame obtinute de Lionel Messi si nedeclarate de tatal sau,dar nu cred ca in Spania vor fi condamnati la inchisoare.Este o rusine si de justitie,care l-a bagat efectiv la gramada cu ceilalti mafioti desi Gica Popescu a platit imediat fiscului impozitul cuvenit din transferuri spre deosebire de ceilalti care n-au platit nimic la stat.Inca odata ne-am facut de rusine si de data asta la nivel mondial,toata lumea sportului ramanand siderati la aceasta decizie rusinoasa a unor judecatori care au fost si-n vremea lui Ceausescu.

  3. #4 by Altul on 6 martie 2014 - 11:18

    Şi ca să fie şi mai clar: Burleanu ăsta e în cârdăşie cu nevasta lui Regekampf, ea fiind impresara unor jucători pe care îi împinge la Steaua sau la naţională. Burleanu îl vrea pe Rege la naţională ca să îşi lanseze protejaţii. Eşti fericit, Băsescule, că ai mai mânjit o figură, totuşi, de român? De Gică Popescu vorbesc. Şi încă ceva: nu mai spuneţi prostii. Pe vremea lui Ceauşescu un asemenea incident ar fi fost repede scos din atenţie ca să nu strice imaginea unui model de sporiv, cum a fost şi Gică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: