Echipa Olandei si fotbalul pe paine

Fotbalul este o industrie din ce în ce mai performamntă. Există, la nivel de echipe naţionale, trei maşinării în Europa, care toacă tot. E vorba de Spania, Germania şi Olanda. Noi o mai dăm cu câte un şpriţ şi-o mingicăreală şi aşteptăm minuni.
Ungurii am mers în Olanda să-şi sărbătorească punctul care i-ar fi dus în barajul pentru mondiale. Olanda i-a tocat cu 8-1. Nici după terminarea meciului fotbaliştii maghiari n-au înţeles de ce olandezii le-au stricat planurile.
Era cât pe ce s-o dăm şi noi în bară în Andorra şi vă spun sincer că n-am înţeles de ce nu a fost trimisă la acest meci minunata echipă Avântul Bârsana!
Decalajul dintre marile echipe naţionale şi restul lumii fotbalului este din ce în ce mai mare. Da, Olanda poate fi învinsă, ca şi Spania şi Germania dar trebuie îndeplinită cel puţin una din două condiţii, ori să fie jucătorii mahmuri ori să nu se prezinte la meci. Altfel, visăm!
Olanda-Ungaria 8-1
Andorra-România 0-4
Estonia-Turcia 0-2

, , , , ,

  1. #1 by Jan Valjean on 12 Octombrie 2013 - 10:18

    Ce batuta le-au dat olandezii la unguri ! Si noi puteam sa le dam cel putin 5 boabe dar fraierii astia lui Piturca s-au jucat de-a v-ati ascunselea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: