Chelsea-Steaua-Avantul Barsana 4-0

Ei şi? Ne-a bătut Chelsea cu 4-0 acasa. Dar Steaua a început bine meciul însă nu a legat în faţă. Steaua, din păcate, nu are lot. Gigi trebuie să mai ia jucători de cel puţin 10 milioane de euro. Lotul e subţire, Tănase nu joacă pe locul lui, la mijloc nu există un grup solid.
Dar Steaua joacă în Liga Campionilor şi luptă pentru dreptul şi prestigiul ei. Steaua nu pupă-n cur oficialităţi europene ca să fie ţinută ca echipă de antrenament pentru cei mari şi tari. Spre deosebire de conducerea politică a ţării, Steaua e primită la masa celor mari pentru că are DECENŢA DE A FI UN NUME!  În Europa se vorbeşte cu respect despre Steaia, pentru că respectul se câştigă prin demnitate şi luptă, nu prin pupincurism şi compromisuri. Steaua nu a promis dreptul de a exploata gaze de şist în Ghencea, pentru a fi primit la masa celor mari. Steaua a luptat pentru a ajunge aici.
Avântul Bârsana şi-a câştigar respectul prin acelaşi mod de abordare a rostului. Ei nu au promis susţinere în exploatarea cu cianuri a aurului din Maramureş, pentru a juca cu Steaua în Cupa României.
Marţi seara, Chelsea ar fi bătut orice echipă. Amintiţi-vă valurile lor când porneau la atac.
Pentru a lămuri lucrurile, eu nu sunt stelist, pentru că de la început, din 66, am fost Dobrinist şi aşa am rămas, dar Argeşul meu nu mai are echipă.
Şi, la urma urmei, ce mai avem azi în afară de Steaua şi Avântul Bârsana?

Reclame

, , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: