Borfasiile lui Basescu in declaratia de presa de azi

Cât tupeu de borfaş poate să zacă în omul ăsta care a ajuns să reprezinte statul român.
Le-a mulţumit celor 22 de milioane de români care au înţeles să se sacrifice prin austeritatea declanşată de el.  Dacă ar fi avut un minim de decenţă, ar fi tăcut. Dacă ar fi avut puţin obraz, ar fi spus „Vă mulţumesc vouă, cetăţenilor proşti, care nu aţi ieşit cu furci şi topoare în stradă, care v-aţi pierdut locurile de muncă, v-aţi pierdut casele, vouă patronilor celor 300,000 de mici firme pe care le-am adus în faliment, lăsându-vă pe drumuri, vouă pensionarilor pe care v-am lăsat la limita supravieţuirii, în timp ce eu şi familia mea şi borfaşii din pdl şi alte structuri, am prosperat şi ne-am mărit averile!„.
A mai spus borfaşul, ruşinea neamului românesc, că a adus nava, adică România, la chei. A omis să spună că a omorât marinarii, lăsându-i fără medicamente şi că după ce a ajuns la chei, a furat motoarele, cârma şi aparatura de bord.
Băsescu, marele curajos, care a fost evacuat din Bucureşti când a avut loc protestul poliţiştilor, râde mereu de bătaia de joc şi sfidarea la care a supus populaţia şi toate astea, numai şi numai pentru că actuala putere, a semnat un pact de coabitare cu el.

, , ,

  1. #1 by Mihai on 27 Aprilie 2013 - 0:57

    Basescu este toxic prin simpla sa prezenta fizica, prin recitalul oribil de penibil de actorie si prin discursul paranoic si narcisist conform caruia lumea are o singura dimensiune si anume ca el este maxim de destept si a-toate stiutor, iar restul, oricat de multi ar fi sunt ori prosti ori corupti. Nu degeaba il chiama Basescu:mirosul pestilential al falsitatii pe care il emite, lui nu-i pute si chiar ii face bine, in timp ce noi o sa murim gazati. Thomas Jefferson spunea ca democratia trebuie udata periodic de sangele proaspat al patriotilor iar John Kennedy aprecia ca atunci cand schimbarea necesara nu se poate produce pe cale democratica, atunci acea schimbare se va produce inevitabil prin violenta. Romania pare sa-i contrazica pe cei doi oameni de spirit. Romania coabiteaza cu ceea ce o distruge, cu propriul sau calau, cu Basismul.

  2. #2 by Andrei Andrei on 27 Aprilie 2013 - 22:32

    Calaul Romaniei nu este Basescu ci resemnarea noastra. RESEMNÁ, resemnez, vb. I. Refl. A se împăca cu o situație grea, defavorabilă; a se supune, a accepta, a suporta un rău fără împotrivire. [Var.: (înv.) resigná vb. I] – Din fr. résigner (după semna).

  3. #3 by Jan Valjean on 2 Mai 2013 - 9:59

    Aceasta rusine a Romaniei numit Basescu se datoreaza si celor 0,5 mil. care au stat acasa vara trecuta la referendum cand puteam scapa de acest calau si putea fi predat acelei justitii pe care o tot clameaza.Acest individ nu mai este de vara trecuta presedintele tarii ci un guvernator las readus la Cotroceni cu complicitatea SUA si UE,papagalii de la CCR fiind doar niste slugoi nenorociti care au incercat sa dea o nota de legalitate acestei mizerii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: