Miscarea Populara si curvasaria

Am scris de multe ori despre moralitatea clasei politice. Acum, cu ochii bulbucaţi şi hăhăituri pe măsură, gaşca infectă a marinarului s-a îmbrăcat în alb, alungând partidele. Pe de altă parte, coloana a 5-a infiltrată în cuibul pdlist, lucrează la transferul acestui partid spre marinar.
Au îmbrăcat o curvă în rochie de mireasă, i-au pus  numele de Mişcare Populară şi în fruntea alaiului au adus un băiat de la universitate care să nu poată fi atacat pe deturnări de fonduri şi corupţie. Acum, ei  cer oamenilor să trateze curva ca pe-o fată mare. Bordelul băsecian e un izvor inepuizabil de mizerie umană, hoţii şi trădare de ţară. Ei sunt liberi pentru că justiţia e independentă. Adică o altă curvă în rochie de mireasă certifică virginitatea acestei noi curve.
Despre jegul uman
Degeaba imbraci curva in alb, nu faci o doamna

Reclame

, , ,

  1. #1 by Mihai on 11 aprilie 2013 - 13:00

    Rezonez cu forma si continutul celor exprimate. Dar eu nu pot sa nu vad si cealalta fata a lui Basescu, cea de Boc, cea de sluga de incredere fata de stapanii externi. Basescu, Justitia, Serviciile, CCR, CSM si ce-o mai fi, sunt exact elementele componente ale sistemului prin care Romania este siluita, batjocorita si in final distrusa. Pare ca Romania nu va avea dreptul de a fi condusa decat de sistemul care o distruge, iar componentele uzate ale acestui sistem (inclusiv Basescu) vor fi inlocuite cu foarte mare grija de adevaratii stapani ai unei Romanii privatizate. Ponta este deja o componenta noua in cadrul sistemului. Metamorfoza naturala transforma omida in fluture. Ponta parcurge drumul in sens invers: din fluture se transforma in omida.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: