Adrian Nastase nu e fata mare

Am scris de mai multe ori despre Adrian Năstase dar showul mediatic de ieri, cu Năstase pe post de fată mare, m-a scârbit peste măsură.
Bravo lui că a avut decenţa să nu danseze prin declaraţii.
NU vă lăsaţi înşelaţi de nepriceperea şi chiar pupincurismul mediei româneşti. Poate că mulţi nu-şi mai amintesc anul 2004, an în care Năstase a încercat să subjuge efectiv statul român. Ca urmare a politicii lui arogante, a ajuns borfaşul de Băsescu preşedinte. Apoi, mafia lui Năstase a trecut la Băsescu iar pentru că Năstase a călcat pe bătături pe cineva de top din Europa, a ajuns în puşcărie.
Adrian Năstase nu e fată mare. El face parte din acelaşi sistem cu Traian Băsescu.
Sper să-i plătească binele făcut!
Vreau totuşi să-l felicit pe Năstase pentru că primul drum l-a făcut la o Clinică de analize.
Se practică otrăvirea de durată şi iradierea împotriva adversarilor politici.

Reclame

, , ,

 1. #1 by Jan Valjean on 21 martie 2013 - 9:13

  Sunteti ironic dle. Batranu,aveti umor fin.Nastase nu este Chavez sau alti conducatori din America de Sud care au fost iradiati de CIA sau Dej de KGB.

 2. #3 by anca on 21 martie 2013 - 10:56

  in momentul asta.. ar fi o gura de oxigen de la „doamne, doamne” ca, printr-o minune, sa ne conduca acest om; singurul om politic din romania anilor din urma,, in rest, doar malefici si papusile lor..

  • #4 by mircea batranu on 21 martie 2013 - 12:47

   @Anca, daca te referi la Adrian Nastase, faci o mare greseala. E adevarat, oricine e mai bun ca Basescu, dar nu-l supraevaluati pe Nastase!

 3. #5 by anca on 21 martie 2013 - 14:10

  prin om politic inteleg „om de constructie”, ceea ce are nevoie o tara oricand, cu atat mai mult in vreme de restriste; si nu ne trebuie unul, ne trebuie mai multi; dar Natura lucreaza prin oameni care la un moment dat pot determina impulsuri ascendente. Adrian Nastase, acum, poate fi unul.

 4. #6 by Dora Esca on 21 martie 2013 - 21:06

  Ce are Nastase si nu va avea niciodata Basescu este cultura, clasa de aristocrat , desi a trait si el in vremurile in care a trait Base si amandoi s-au invartit in aceleasi cercuri din jurul cuplului prezidential ai erei Ceausescu; dar daca de Base nu s-a prins cultura, bunul simt, respectul pentru cei din jur, Nastase are din plin din toate acestea; greseli, in politica , accept ca se pot face si numai Dumnezeu este fara de gresala; sa speram ca Nastase va sufla si in iaurt cand isi va alege pe viitor confidenti si aliati politici ca sa nu mai treaca prin ce a trecut.

  • #7 by mircea batranu on 21 martie 2013 - 21:37

   @Dora,
   Nastase are cultura si clasa de aristocrat daca il compari cu Basescu, pentru ca marinarul e un grobian. Dar altfel, ei sunt parte a aceluiasi joc murdar, imoral iar imoralitatea e out of culture! Probabil ca voi ati uitat aroganta, crezul lui Nastase ca e vesnic si abuzurile lui. Eu l-am compatimit numai pentru ca a fost condamnat pe o lucratura de la Cotroceni si mai ales pentru ca a fost umilit, el si familia! Asta nu o accept nimanui. Pentru asta il compatimesc pe Nastase dar a face un reper de morala, de conduita, de cultura din el, e mult prea mult! Si, nota bene, Nastase nu si-a cerut scuze public pentru aroganta si sfidare la adresa cetatenilor. Asta spune multe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: