Basescu, invitatul lui Capatos la Un Show Pacatos

Ieri, 4 septembrie 2012, Băsescu a reapărut la TV, la emisiunea Un Show Păcătos a lui Capatos. Emisiunea a fost transmisă în direct de la Cotroceni iar publicul a fost format din diplomaţii români. Lui Capatos i s-a interzis accesul pentru simplul motiv că ar fi vrut să-i ceară suspendatului, acestui violator de serviciu, „arată-ne-o şi nouă, să vedem cât de mare o ai dacă ne-o tragi tuturor!”.
Showul a fost ţinut integral de către Băsescu iar la sfârşit, banda care susţinea aplauzele şi entuziasmul auditoriului, s-a blocat şi a furnizat… linişte!
Am aflat ieri că statul de drept a fost salvat de la o acţiune de demolare. Adică el este statul de drept şi a fost salvat de către Curtea Constituţională, DNA, procuratură şi serviciile de informaţii.
A uitat să arate duşmanul principal şi nici măcar n-a pomenit de el. Mă refer la cei şapte milioane şi jumătate de români care au votat demiterea lui.
Atenţie! El este statul de drept! Vrea un telefon portocaliu cu ambasadele, un telefon verde cu Orban, un telefon alb, pur, cu pdliştii lui şi un telefon auriu pentru Roşia Montana, ca să-şi plătească susţinerea.
Capatos i-a cerut dovada că românii l-au violat şi i-a cerut, de pe hol, „Dansează-ne şi nouă puţin la bară, dezbrăcat, să mai zâmbească şi românii”, dar showul cu adevărat păcătos se va desfăşura numai la Cotroceni!
recitiţi şi

Despre jegul uman
Democratia si Justitia, cele doua gogosi ale statului de drept
S-au kkt pe voturile noastre
Statul român ciuruit, motivul demiterii lui Băsescu
Adevarul despre lovitura de stat

Reclame

, , , , ,

  1. #1 by Jan Valjean on 5 septembrie 2012 - 8:41

    Pacat ca romanii nu inteleg cat de mizerabil este acest Basescu si prefera sa fie regulati in continuu.Pana va incerca smecheria cu Rosia Montana , imediat ce s-a intors la 3coceni a dat deja rapid o lovitura cu minele de la Certej pe care le-a dat pe sest la RMGC,urmand ca Romania sa incaseze redevente de 4% ,mai rau ca o tara africana saraca,in 12 ani cca. 100 de localnici amarati si flamanzi vor extrage aprox. 4 t de aur si 225 t de argint.Daca nu facem ceva repede sa scapam de tradatorul si vanzatorul asta de tara vom ramane in curu gol ca asta vinde tot ca sa-si scape pielea fiind ajutat de gunoaiele de tradatori din servicii.Tot ce face individul asta se incadreaza la inalta tradare si aservirea unor puteri straine,ceea ce inseamna ca trebuie sa fie executat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: