Ce politica se duce la Cotroceni?

Inainte de guvernul Ponta, politica promovata de Traian Basescu era aceea de decizie. Ei decideau, la Cotroceni, ce anume să se facă, cine să facă şi cine să răspundă. Jocul de-a decizia i-a transformat pe Boc şi pe Ungureanu în pioni. Chiar dacă Ungureanu a încercat să arate că el şi gândeşte, cureaua de transmitere a deciziei l-a adus în derizoriu şi umilinţă.

Acum, odată cu guvernul Ponta, politica de la Cotroceni s-a schimbat. Băsescu nu mai are decizia economică, bugetară, socială dar a rămas cu decizia dată de drepturi constituţionale. Acum, politica practicată la Cotroceni se numeşte Managementul efectelor. Neavând decizia, încearcă să valorifice efectele deciziei altora. De asta se tace la Cotroceni. Iar grupul care face analiza efectelor guvernamentale şi speculoarea lor în favoarea Cotrocenilor, nu e una de partid, ea aparţine specialiştilor în informaţii.

Unde este România în tot acest joc? Nu-i interesează. Puterea are gustul unui hamburger când ţi-e foame şi nu când e rece şi sleit.

, , ,

  1. #1 by barbarul on 8 Iunie 2012 - 12:16

    Secureii ne prostesc din 89 fara menajamente si nu dau semne de oboseala ! Dinpotriva as zice !

  2. #2 by victor on 9 Iunie 2012 - 9:28

    In general nu sunt adeptul teoriei conspiratiei,dar pasivitatea inexplicabila a poporului pus in fata extinctiei te impinge sa cauti explicatii prin Dobrogea.Cred ca sistemul HAARP lucreaza la turatie maxima sa ne faca creierii pilaf,astfel incat sa acceptam genocidul ca pe ceva normal,daca nu benefic .
    Criozitati ale naturii!
    O sa aparem in cartile de istorie la categoria „Fenomene paranormale”…cei mai viteji si mai drepti dintre traci,in final au dat tara cadou si s-au incolonat cuminti care spre cimitir,care spre lagarele de munca .Si asa a disparut un popor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: