Cutremure in Bulgaria, Italia, urmeaza Germania

Cutremure de suprafaţă în Bulgaria şi Italia, în zone prea puţin trecute pe harta seismelor. Acelaşi tip de eveniment ca în Banat, cutremure sub 10km adâncime. O magnitudine de 5,8 la cativa kilometri adâncime, are efecte dezastruoase. Focarele acestor cutremure nu au legătură cu placile tectonice  Cred ca se va renunta cat de curand la teoria asta. În luna mai au avut loc peste 6500 cutremure pe glob. Nu avem astăzi ştiinţa necesară să înţelegem Pământul.
cutremure italia
Am scris mai multe articole despre „Dreptul Pamantului„, despre faptul ca dinamica internă a Pământului ne este aproape necunoscută, despre necesitatea de a se schimba abordarea seismicităţii pe modele prea putin verificate. În predicţiile mele pentru anul 2012 am scris despre Dreptul Pământului. Se va înţelege că Pământul nu este un corp inert pe care există un strat de natură bio. Deşi se va dezvolta greu, acest concept al unui sistem complex materialo-spiritual al Pământului, va constitui fundamentul social al viitorului.
Începe să crească probabilitatea producerii unui cutremur puternic, acolo unde nu ne aşteptăm, spre exemplu în Germania. Germania!

Reclame

, , , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: