Un sfat pentru Victor Ponta

Schimbarea guvernului şi menţinerea liniei politico-economice nu rezolvă problemele din ţară.  Nu voi ataca prin cuvinte guvernul, îi acord creditul de start. Îi dau însă un sfat lui Victor Ponta, premierul desemnat:

„Pune în centrul politicii OMUL, cetăţeanul. Nu finanţele, nu economia condiţionată,  nu interesele terţilor, nu obligaţiile asumate prin oportunism şi orgolii. O politică flexibilă privind obligaţiile asumate şi rigidă privind dreptul legii, e cheia reuşitei.”

Reclame

, , , ,

  1. #1 by Jan Valjean on 9 mai 2012 - 10:11

    Ati uitat dle. Mircea Batranu in enumerarea dv. marea finanta mondiala care vrea sa ne ingroape cu totul daca se poate,prin vanzarea pe nimica toata a ceea ce a mai ramas valoros din economie.Aveti dreptate in ce afirmati:daca nu pui omul in centrul politicii guvernamentale,se duce totul de rapa,amintesc doar de milioanele de romani alungati de foame prin toata Europa,de copiii lor lasati cu bunicii si rudele,de batranii rupti de foame,boala si frig in urma politicii inumane dusa de guvernele antinationale Boc si MRU.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: