Praf in ochi marca Basescu

In linia îndelung exersată de servicii, aceea de a deturna atenţia opiniei publice de la marile fraude (acum e vorba despre Cupru Min şi Roşia Montană), astăzi, Traian Băsescu a ieşit cu un comunicat prin care anunţă că el îşi dă demisia dacă opoziţia acceptă să modifice Constituţia acum. De parcă el a ţinut cont vreodată de Constituţie!
Traiane, tu chiar nu ai niciun pic de ruşine pentru neamul ăsta în fruntea căruia te-ai cocoţat? Chiar vrei să mergi până la capăt numai şi numai în minciuni, distrugând tot ceea ce mai există? Vinzi aur, argint, cupru, gaze, energie, drepturi ale ţării şi calci în picioare drepturile cetăţenilor. Ia trei grade la babord şi coboară!
Nu crezi că s-a săturat lumea de minciuni?

Reclame

, , , , , , , , ,

 1. #1 by Mihai on 7 aprilie 2012 - 12:22

  Probabil ca instinctul de conservare l-a trezit pe Basescu din betia Puterii. Cat timp a fost turmentat si cu ego-ul super-exicitat si hiper-umflat, n-a fost prea atent la cat cacat politico-social a produs numele sau aflat in functie. Acum realizeaza ca s-ar putea sa se inece in propria hazna politica. Are nevoie de o strategie de iesire. Pana acum fecalele nu l-au deranjat. Acum parca simte si el nevoia sa faca un dus, sa se simta curat-uscat. Poate ca si prostituatele isi doresc uneori sa-si recapete virginitatea si inocenta. Lumea reala functioneaza insa in mod ireversibil.
  Dostoievski spunea ca fiecare cade prada in final propriilor sale adevaruri. Basescu cunoscand probabil aceasta cugetare, a ales sa devina victima propriilor minciuni. Basescu isi iubeste propriile minciuni. Basescu nu se va simti niciodata vinovat. Lipsa lui de constiinta este aproape clinica, fiind un anestezic la tot ce tine rusine, ridicol, penibil, tupeu. Atunci cand vrei sa distrugi o tara, Basescu este pentru mine cea mai buna optiune.

  • #2 by mircea batranu on 7 aprilie 2012 - 19:52

   Intotdeauna cand e prins cu ocaua mica, minciuna sau furtul, prima data incearca sa mute atentia la altceva, apoi pune mascatii si DNA, apoi victimizeaza si daca nu tine, da repede inapoi ca sa castige timp. El o numeste politica in interesul national. De fapt este tradare!

   • #3 by Mihai on 8 aprilie 2012 - 15:07

    Comportamentul lui Basescu este dictat de o logica instinctuala a Puterii. El utilizeaza Puterea in scopul Puterii. In tot ce face si ce spune, el este consecvent cu aceasta logica conform careia nu exista nicio fapta, oricat de josnica ar fi, pe care sa nu si-o poata asuma. Este un primitivism suprem. Pentru el curajul are o semnificatie bizara. Este curajul de a minti cu tupeu pana la negarea evidentei, curajul de fura fara frica, curajul de a trada, de a corupe, de a ataca sau de a sfida pe oricine. Un astfel de om, pentru care tradarea este o vocatie, ajuns in fruntea unui stat, poate provoca distrugeri mai mari decat un razboi.

 2. #4 by Observator on 9 aprilie 2012 - 9:13

  Sincer sa fiu, nu inteleg chiar deloc de ce credeti ca Basescu este cel mai neiubit de popor presedinte pe care l-a avut lumea de dupa regele Mihai si pana astazi…
  Sa inteleg ca toti il regreta acum pe Iliescu? Cu ce-a fost mai bvun acesta decat ca a chemat minerii sa ciomageasca populatia, ca sa-si salveze tronul?
  Veti vedea ca dupa ce pleaca Basescu, toti il vor regreta… Dar va fi tardiv desigur…
  Ceea ce cred eu acum este ca dac-ar fi posibil ca Basescu sa fie reales, poporul, in ciuda a toata ura voasta impotriva lui, Basescu ar fi reales!!!

  • #5 by mircea batranu on 9 aprilie 2012 - 15:46

   @Observator//
   E usor de observat ce-a produs Basescu. Priveste in jur!

 3. #6 by victor on 9 aprilie 2012 - 20:02

  Avem conducatorii pe care ii meritam!
  Suntem o populatie care asteapta deposedarea totala de orice bruma de avere nationala si intrarea in incapacitate de plata(in faliment suntem deja).
  Restul este poveste!

 4. #7 by Mihai on 10 aprilie 2012 - 16:54

  Sunt absolut fascinat de increderea inoxidabila a oricarui basist in capacitatea lui de a prosti pe oricine, oricand si oriunde.

  • #8 by mircea batranu on 10 aprilie 2012 - 17:22

   Mihai, nu e incredere ci ordin!

   • #9 by Mihai on 10 aprilie 2012 - 20:45

    Absolut de acord. Probabil ca pricep greu si uit repede faptul ca exista oameni care accepta fara probleme, sa treaca prin viata avand identitatea obiectuala a unei telecomenzi.

 5. #10 by stefan on 10 aprilie 2012 - 21:25

  gasca „piratului” vrea sa ia ce a mai ramas din ce am primit ca natie dela Dumnezeu,petrolul la darui Nastase

 6. #11 by victor on 15 aprilie 2012 - 13:03

  Ultimele redute ale capitalului autohton au fost lichidate in favoarea capitalului strain de catre acest program de criza si cu aceasta soarta Romaniei, ca tara in extinctie, a fost pecetluita, ceea ce reprezinta cel mai mare rau pe care FMI l-a facut unui napastuit din Est, printre multi altii din lume.
  Traducere din „Times”
  Paste fericit !

 7. #12 by panaite on 17 aprilie 2012 - 21:06

  Bravo Argentina !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: