Frunzaverde a devenit dulce, Oltean il ataca pe Basescu

Minune mare! Sorin Frunzăverde a devenit dulce pentru că a demisionat de la PDL şi a devenit numărul unu la USL pe Caraş-Severin. Păi acum, Frunzăverde nu mai e ticălosul care a semnat reducerea salariilor bugetarilor şi a pensiilor? Adică acum, otrava lui e dulce.
Măi băieţi de la USL, nu mă faceţi să-l regret pe Băsescu. V-au dat serviciile OK-ul şi-şi mută oamenii la voi?
Ioan Oltean îl atacă dur pe Băsescu, declarând că minciunile l-au lucrat, că nu mai suportă minciunile. Înainte râdea cu gura până la urechi la minciunile lui Băsescu iar acum îl atacă. Dacă minciuna e politica oficială a PDL, de ce se mai vaită?

Reclame

, , , , ,

 1. #1 by panaite on 27 martie 2012 - 17:26

  Asa este intr-o tara ocupata…ce au patit cei de la Vichy ?

 2. #2 by panaite on 27 martie 2012 - 17:27

  Asa este in tarile ocupate, colaborationistii sunt interschimbabili. Ce au patit baietii aia de la Vichy ?

  • #3 by mircea batranu on 27 martie 2012 - 17:33

   @gabi
   subscriu!

   • #4 by panaite on 27 martie 2012 - 17:50

    Am venit acum 30 de minute de la un curs de geopolitica……m-am apucat sa beau ceva de nervi, universitatile, iar asta este ……militara……fac o propaganda ordinara de tampire a studentilor…….sa vad ce o sa fac cu disertatia, nu pot sa le cant in struna, voi scrie adevarul !

   • #5 by mircea batranu on 27 martie 2012 - 18:16

    @Gabi// punctual, expune auditoriului punctual pentru ca altfel e greu sa selecteze. Tony Blair a transmis un singur mesaj, subliminal, si observ cu uimire ca media nu reactioneaza, nu inteleg despre ce e vorba sau sunt pe aceiasi felie. Structureaza-ti disertatia, sa fie mesajul clar, punctual, rezultat din analiza! Distrugerea identitatii este o procedura politica bazata pe studii de sociopsihologie. Aducerea in derizoriu a valorilor individuale, de neam si tara, este una din procedurile uzitate.Ceea ce nu inteleg ei este insa ca la nivelul codului uman, distrugerea identitatii duce la criza de identitate iar criya de identitate este samburele revoltei. Cand omul nu se mai poate revendica de la o radacina a istoriei, e capabil de orice atitudine. Se stie asta din secolul trecut. Exista un exemplu care ilustreaza de minune aceste incercari. Se numeste ESPERANTO. Incercarile de a realiza o limba unica i-a dus la concluzia ca este cel mai mare pericol si poate declansa criza de identitate. De-asta s-a renuntat. Era simplu sa preiei, asa ca in evul mediu, Limba Latina si s-o utilizezi ca a doua limba de comunicare, nu unica! Limba neamului e una din cheile identitatii iar Romania este printre putinele tari care are o limba nationala. In America de Sud exista doua limbi, spaniola si portugheza, care sunt ale altora. Nu marseaza nimeni pe aceasta valoare nationala exceptionala care este Limba Romana si care trebuie aparata prin toate mijloacele. Ei distrug scoala incercand sa distruga limba. Noi nu numai ca scriem si citim in Limba Romana dar gandim in Limba Romana. Gandim diferit de englezi, francezi, nemti si rusi! Istoria e al doilea domeniu atacat cumplit. A ajuns sa fie mentionata in cateva pagini din manuale. Nu mai vorbeste nimeni despre Mihai Viteazul care era numit Mihai Cuceritorul pentru ca a vrut sa refaca Lumina Lumii, Bizantul! Asta a vrut Mihai Viteazul si s-a oprit la Adrianopol (Edirne de azi) pentru ca nu avea armata destul de puternica incat sa recucereasca Constantinopolul (Istanbulul). Mihai Viteazul a fost considerat cel mai de seama cruciat desi scopul lui nu era legat de tinuturile sfinte ci de eliberarea Europei aflata sub turci. Ei se feresc sa vorbeasca pana si despre acest aspect de referinta al neamului nostru. Ai multe de prezentat, eu ti-am schitat putin aici. Succes!

   • #6 by panaite on 27 martie 2012 - 18:23

    Multumesc. Acum ma chinuiesc sa-mi conving indrumatorul ca globalizarea este o politica neoliberala iar nu un fenomen natural, de la Dumnezeu…….si daca este politica externa comerciala agresiva trebuie contracarata, nu acceptata, scriu despre evolutia oranduirilor sociale, despre democratie si neoliberalism, natura umana si propaganda care blocheaza rationalizarea situatiei sociale interne si geopolitica…….de maine incep sa concretizez ce am citit din Aristotel, Socrate, Machiavelli, Fukuyama, Chomsky, mult Chomsky, Habermas, Sun Tzu si altii mai putin cunoscuti……..insa toate contrazic opinia generala impusa..

   • #7 by mircea batranu on 27 martie 2012 - 18:32

    Globalizarea are la baza decizia unica. Altfel spus, interesul local este impus pe terte piese prin decizia unui grup. Asta a distrus capitalismul si atentie, a distrus si doctrinele odata cu el. Nu mai pot exista doctrine, adica filozofii de viata si management social in absenta libertatii pietei si a deciziei.Gasesti toate acestea in sumar in Manifest, va fi revolutie!

 3. #8 by panaite on 27 martie 2012 - 18:37

  E, in linia oficiala a ….academiei unde fac eu scoala……globalizarea nu este o politica la care sa te opui sau nu, ci este un fenomen obiectiv, o treapta in dezvoltarea socio umana…asta scrie rectorul, toti il copiaza si de aici iese o mare porcarie tradatoare. Rectorul este dr.Teodor Frunzeti.

  • #9 by mircea batranu on 27 martie 2012 - 18:40

   Si? Prezinta ceea ce crezi prin analiza si instructia ta sau alege sa prezinti dupa dictare! It’s your choice!

   • #10 by panaite on 27 martie 2012 - 18:43

    Am ales de mult, de cand am demisionat din armata…..eu nu pot sa fur, sa mint…este ceva funciar la mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: