S-a dus in Parlament sa sustina Rosia Montana

Băsescu nu mai are niciun Dumnezeu. S-a dus in Parlament să susţină vinderea a tot ce există în ţară şi mai ales să susţină exploatarea criminală de la Roşia Montană. Probabil va primi un miliard de euro pentru susţinerea puterii existente. Mi-e scârbă de acest ipocrit care a făcut din minciună, politică de stat. Pentru el, România rămâne afacerea vieţii iar interesul naţional o gargară în miez de noapte. El va rămâne drept cel mai neruşinat personaj al istoriei României!

vezi şi:
Nu v-ati saturat de minciuni?
Pe cine serveste Tatulici la Rosia Montana?
Nesimtirea celor de la Rosia Montana Gold Corporation
si punctează:

Reclame

, , , , , ,

 1. #1 by Gabriel on 7 martie 2012 - 12:34

  Este stupefiant…n-a zis nimic despre rezervele de plumb, se pare ca doar plumbii ne mai scapa.

 2. #2 by Mihai on 7 martie 2012 - 14:55

  Basescu nu a avut, nu are si nu va avea niciodata un Dumnezeu sau ceva sfant. El este dominat exclusiv de instinctul Puterii, fapt ce caracterizeaza cea mai oribila specie omeneasca (am evitat formularea „specie umana”). Constiinta lui Basescu este egala cu cea a unui dragon de Komodo. El nu intelege nimic alceva decat propriile instincte, interese sau fantasme. Totusi, nu Basescu este cea mai grava problema.Un prim aspect cu adevarat descurajant suntem chiar noi, romanii, cu mentalitatea noastra colectiva, cu modul nostru de a fi, cu romanismul nostru. Basismul, este totusi o secretie a romanismului. Basismul supravietuieste pentru ca exista suficienti romani carora basismul nu le pute. Din pacate se pare ca si pentru romanism, Puterea reprezinta singura valoare autentica, restul fiind un simplu spectacol fals. Si totusi mai exista un factor, extern de aceasta data, mai distructiv decat basismul sau romanismul. Evident, este vorba de globalism. Globalismul nu este decat nemuritorul imperialism, avand evident trasaturi de secol XXI. Si pentru Globalism, Puterea este singura valoarea importanta. Globalismul este un balaur care ar putea sa distruga partea umana a omenirii. Ar ramane de controlat doar o omenire imputinata si dezumanizata. Ce se intampla azi in Romania tine in primul rand de Globalism, in al doilea rand de Romanism si abia in al treilea rand de Basism. Romania de azi nu este decat victima unui experiment de control globalist (lucrundu-se cu materialul clientului) experiment testat in foarte multe tari, mai mult sau mai putin vulnerabile, cum a fost cazul Argentinei, Islandei si chiar SUA. In realitate, Basismul nu este decat o proiectie a globalismului. Globalismul a ales Basismul in calitate de executant. Basescu si basistii sunt detestabili si condamnabili in cel mai inalt grad, dar nu sunt nici pe departe singurii si cei mai adevarati vinovati.

 3. #3 by Catalin Cosmin on 7 martie 2012 - 15:16

  Pe langa exploatarea de la Rosia Montana , o alta problema foarte grava necesita atentie – exploatarea gazelor de sist prin metoda extrem de controversata a fracturarii hidraulice ! Am scris despre aceasta, la urmatoarea adresa : http://scrieliber.ro/2012/03/06/exploatarea-gazelor-de-sist-intre-interese-si-implicatii/

 4. #4 by barbarul on 8 martie 2012 - 1:36

  Omuletu’ cu fatadecur operata estetic e dus de mult timp , problema e la idiotii din servicii ! Sunt tradatori incorpore ?

  • #5 by Gabriel on 8 martie 2012 - 21:16

   Este vorba de razboiul logistic al lui Badescu : „ Arma logistică nu vizează nici materiale de război militar ( echipamentele, armele etc.), nici personalul militar, armatele, adică materialul uman. Arma logistică vizează spulberarea rezisţentei unui popor întreg fără atacul armatelor, fără gloanţe, prin atacul instituţiilor, simbolurilor, viziunilor, religiei, mitologiei, felului de a fi ale unui popor în întregul său. Arma logistică nu ucide oameni şi nu distruge maşina de război; ea ucide simboluri, instituţii, maxime străvechi, opere anonime, adică geniul unui popor, religii, mituri etc. Distruge adică sufletul colectiv al unui popor şi astfel îi anihilează legăturile sufleteşti, morale, intelectuale, instituţionale, destramă adică ţesătura firii acelui popor. Efectul de umilire este uriaş, perplexitatea este totală şi generalizată, paralizia sufletească este şi ea generalizată, de aici şi denumirea de armă logistică generalizată”.

   • #6 by mircea batranu on 8 martie 2012 - 21:40

    Eu numesc asta, asa cum se numeste peste tot in lume si cum am prezentat in Manifest, va fi revolutie!, „distrugerea identitatii” si este o arma care se propaga prin politici locale si globale. Dar, lucru cert este ca nu poate cineva din exterior sa promoveze astfel de politici, fara a fi sustinut de o armata din interior, adica ceea ce este regimul Basescu! Inainte se numea tradare!

   • #7 by Gabriel on 8 martie 2012 - 21:53

    Fac tot ce pot la nivel academic..chiar va rog, daca aveti disponibilitatea, sa ma ajutati in intocmirea lucrarii de disertatie..mai sunt 3 luni, si in afara de Chomsky si cativa autori autohtoni diluati..

   • #8 by mircea batranu on 9 martie 2012 - 9:12

    @Gabriel,
    Am doua studii in lucru si timp extrem de limitat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: