Mi-a scris un jandarm despre ger şi frigul din oase

Intre mesajele primite pe diverse teme, am unul trimis de la un jandarm care semnează Manole dar doreşte să nu-şi dezvăluie identitatea. Mă ceartă că „de ce nu scrieţi nimic despre jandarmii care îngheaţă prin zonele calamitate. Avem nailon pe noi ca să nu îngheţe transpiraţia. Bem ceai care îngheaţă în cană până o duci la gură. Când frigul ţi-a intrat în oase, nu mai ştii ce să faci. Echipamentul nostru nu e pentru viscol şi ger. Noi îngheţăm iar dumneavoastră staţi la căldură şi ne faceţi morală. Poliţiştii sunt doctori faţă de noi…”
Uite că am scris, Manole!
Şi protestatarii din Piaţa Universităţii îngheaţă, oamenii din satele izolate, călătorii din trenuri, alţii şi alţii, mulţi, din ce în ce mai mulţi.
Eu ştiam că dotarea jandarmilor e la cel mai înalt nivel.

Reclame

, , , ,

  1. #1 by Gabriel on 10 februarie 2012 - 19:44

    16 morti in ultimele 24 de ore…asta inseamna ucidere cu premeditare…..capitalistii de la conducerea statului au sacrificat poporul in loc sa declare stare de urgenta ( cunoscatorii stiu cine trebuia sa decreteze si cine sa valideze) si sa deranjeze interesele capitalistilor locali, detinatori de mijloace de productie, in acest caz, masini si utilaje precum si alimente ! Asta este statul minimal, asta este “modernizarea” sa, urmeaza sa modernizam si ultima zona strategica, energia ! SI DUPA ASTA ADIO !

    • #2 by mircea batranu on 10 februarie 2012 - 20:12

      Dupa ce am publicat scrisoarea lui Manole, au aparut si ei pe posturile TV si au declarat ca au 500 jandarmi prin spitale, cu degeraturi si alte probleme medicale legate de ger!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: