Mircea Batranu, retractare acuzatie adusa jandarmilor

Un ofiţer de jandarmi, mi-a reproşat că într-unul din articolele publicate (Cine isi bate joc de jandarmi?), i-am acuzat pe jandarmi că au ajuns să aibă un ministru ca Igaş şi că ei nu respectă regulamentele militare când intervin. Mi-a solicitat să retractez cele afirmate, pentru că ministrul e numit politic şi nu promovat de jandarmerie iar intervenţiile lor sunt conforme cu legea.
OK! Retractez cele afirmate despre responsabilitatea voastră de jandarmi privindu-l pe „Ana are mere”, adică pe branconier. Dar nu retractez partea a doua pentru că intervenţiile voastre nu respectă conduita militară, nu respectă uniforma şi însemnele statului român, atâta timp cât loviţi oameni căzuţi la pământ. Sper să nu speculaţi că era asfalt şi nu pământ!
Mulţumit?

Reclame

, , , , ,

 1. #1 by voik2004 on 30 ianuarie 2012 - 21:05

  Cu totii am vazut imagini cat se poate de clare in care jandarmi lovesc om cazut efectiv la pamant in pozitie evidenta de aparare .
  Daca persoana in cauza se facea vinovata de fapte de vandalism sau alte violente , trebuia efectiv imobilizat si dus la duba in vederea identificarii si sanctionarii .
  Ori jandarmul loveste bestial dupa care … stupoare ! se retrag lasand „victima” la pamant .
  Pai dragilor , asta seamana a a provocare .
  Dupa un astfel de tratament , evident ca acel conflict va fi escaladat .
  Dar poate chiar asta se dorea !….

 2. #2 by Aleten Grapsimo on 31 ianuarie 2012 - 14:17

  Dar faptul că în primele intervenţii din ziua a doua, într-o imagine redată de cameramani, o „victimă” târâtă de jandarmi era mângâiată (doar) cu un baston de cauciuc, n-a observat nimeni?! În continuare s-a văzut clar cum aceiaşi jandarmi „protejau” tineri (ca cel mângâiat cu bastonul) ca să smulgă garduri, să incendieze şi să răstoarne chioşcuri (tare nesuferite de adversarul micului capitalist!) şi să pregătească motivaţia intervenţiei în forţă a jandarmeriei.

  • #3 by mircea batranu on 31 ianuarie 2012 - 18:18

   Sunt imagini cu interventia lor extrem de dura si mai ales cu episoadele in care lovesc oameni cazuti la pamant! A vazut toata lumea asta! Daca si Departamentul de Stat a semnalizat intyerventia extrem de dura a jandarmilor, ce sa mai spunem noi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: