Cine a cerut suspendarea fondurilor europene

English: Various Euro bills.

Image via Wikipedia

Opoziţia parlamentară a fost acuzată de către cei de la putere că la Bruxelles, prin vocea lui Victor Ponta, ar fi cerut suspendarea Fondurilor Europene destinate României. Nu este adevărat, opoziţia nu a cerut aşa ceva. Ei fac parte din acelaşi sistem cu puterea iar clienţii lor sunt aceiaşi. Aceşti clienţi împart bugetul de stat şi bineînţeles Fondurile Europene.
Totuşi, cineva a cerut suspendarea Fondurilor Europene destinate României.
Da, recunosc, eu am cerut suspendarea lor în anul 2010, în momentul în care a apărut megaescrocheria numită e-România, adică 500,000,000 euro (cinci sute de milioane de euro) pentru fiţe. Am scris atunci articolele:
Proiectul e-Romania, 500 milioane de euro pentru partid
One Stop Shop, un milion de euro sau testul pentru e-Romania
dar şi
Brandul de tara! Hai sa le futem banii!
Un râgâit de 4 milioane de euro
iar seria poate continua. Veţi vedea că din toţi aceşti bani nu s-a făcut decât o spoială iar restul au umplut buzunarele clienţilor de partid.
Uniunea Europeană pune la dispoziţie fonduri, guvernanţii îi consumă pentru ei iar noi vom plăti contribuţii până ne sar ochii. Peste doi ani vom primi nota de plată, adică cei 40,000,000,000 (patruzeci de miliarde de euro) destinaţi integrării iar noi nu avem infrastructură, nu avem utilaje de întreţinere, nu avem spitale şi şcoli, nu avem nivel de trai, nu avem speranţă… în acelaşi timp, trupa coordonată de borfaşul de Băsescu a devenit un trust financiar + economic de proporţii. Noi am rămas cu ochii bulbucaţi iar ei cu bogăţia furată. Nu înţeleg de ce OLAF investighează atât de greu.
Corupţia din România este investigată şi de OLAF şi de Departamentul de Justiţie din USA. Pentru că în România au intrat fonduri nerambursabile în valoare de multe zeci de miliarde de euro şi s-au risipit. Bani pentru hoţi iar hoţia, nu mă feresc să o spun, are o ramură la Bruxelles!

Am cerut suspendarea Fondurilor Europene până când în România vom avea o conducere responsabilă şi o gestiune a lor de tip german! Am scris anul trecut, pe fondul crizei euro şi al corupţiei din România, articolul:

 Devalorizarea Euro si suspendarea Fondurilor Europene

Reclame

, , , , , , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: