Cata incredere puteti avea in Theodor Stolojan?

Română: Theodor Stolojan se bucura pentru rezu...

Image via Wikipedia

Raspuns: ZERO! Iată de ce:

Theodor Stolojan a apărut pe posturile TV cu declaraţii despre actuala criză a statului român, despre manifestaţiile din ţară şi despre situaţia globală. Ce ne spune el? Că România are datorii de 100 miliarde de euro, că Europa a intrat în recesiune, că vin vremuri şi mai grele şi că actuala conducere trebuie să rămână.
Adică vine furtuna, poate chiar taifunul peste Europa. Nu e nimic nou, am spus asta acum patru ani! Dar Stolojan ne cere ca pe timp de furtună să menţinem actuala conducere coruptă, trădătoare, impotentă. El face parte din acelaşi sistem ca şi Traian Băsescu, proveniţi din structurile informative ale DIE. Este la fel de prefăcut, de mincinos şi de ciubucar ca şi Băsescu. Amintiţi-vă lacrimile, minciunile privind situaţia lui, victimizarea, fărâmiţarea PNLului, ciubucăreala (căutaţi pe net afacerea Mega Power, primul tun de după 1989, pe bani de la bugetul de stat). Stolojan este un fel de Băsescu cu o mină de om serios, rece, fără bancuri, fără alcoolisme dar la fel de ipocrit!Eşti o ruşine Theo!

Anunțuri

, , , , , ,

  1. #1 by Aleten Grapsimo on 26 Ianuarie 2012 - 10:16

    Încredere în Stolojan??!! O paiaţă care rămâne în istoria României! El a reuşit primul să facă praf moneda României şi tot el a reuşit să aducă ţara la pseudodemocraţie, aducând calitatea de preşedintele a republicii parlamentare la nivel de putere în Stat!
    Constituţional, România nu are preşedinte care să constituie vreo putere în Stat: vezi Ungaria, Germania, Polonia etc. TRAIAN BĂSESCU SUSŢINE CĂ LA REFERENDUM A FOST VOTAT DE PESTE 80 % DINTRE ROMÂNI. CARE ROMÂNI???!!! CEI 30 % CARE S-AU PREZENTAT LA REFERENDUM?? Cât fac 80 % din 30 %? 24 %!!! Pe aceştia i-a reprezentat preşedintele suspendat. Dacă am fi avut un Parlament responsabil, preşedintele după suspendare şi-ar fi reluat locul NUMAI cu cel puţin 50 % din votul românilor, adică al celor cu drept de vot în România… Transmiteţi tuturor posturilor de ştiri acest adevăr elementar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: