Deturnarea spiritului Pietei Universitatii

M-am întors din Piaţa Universităţii. Sunt contrariat. Flancul de la Universitate s-a redus la grupul de la fântână unde se discuta despre Noua Dreaptă. În uniforme de jandarmi, unii făceau controlul celor ce intrau în piaţă, în special a grupurilor de adolescenţi.
În faţa Teatrului Naţional, aproximativ o mie de oameni, scandau împotriva lui Băsescu şi a clicii lui. Ceea ce m-a contrariat a fost schimbarea direcţiei. Se insistă pe „Vrem anticipate, nu vrem comasate!„. Adică ori vrem înlăturarea lui Băsescu, a guvernului Boc şi înlocuirea cu un guvern de urgenţă care să organizeze alegeri, ori vrem alegeri şi atunci implicit îi recunoaştem pe cei de la putere.
Ori alegeri anticipate ori Băsescu să plece! Cele două variante se exclud!
Azi am mai auzit o tâmpenie demnă de Cascadorii râsului! Blonda de la PSD, Rovana Plumb (poate vă amintiţi aroganţa ei din perioada Guvernului Năstase), încercând să pară femeie, mamă, soţie, activistă, etc… i-a transmis un mesaj Mariei Băsescu, prin care-i cere să-l ia pe Traian de la joacă şi să-l ascundă acasă! Care e totuşi limita prostiei umane din sectorul politicii? Traian se mişcă în două sfere. Prima e dată de bani, whisky şi curve. Dă-i o sferă din asta, cu blonda pdlizdă în mijloc, şi se joacă unde-l pui. A doua sferă e micuţă şi formată din fratele Rovanei şi se numeşte Phrica de Plumb!
Mai simplu spus, banul (puterea) sau frica! Altă lege nu există pentru Traian Băsescu. În alegeri nu-l veţi învinge pe Traian Băsescu! 

Reclame

, , , , , , ,

  1. #1 by Daniel on 23 ianuarie 2012 - 21:36

    Ma bucur ca tinerii din armata ne tin partea!E timpul pentru o schimbare!E timpul sa scoatem de la putere toate fosilele si hotii si sa lasam tineretul sa incerce!Ne-am saturat sa repetam istoria!Lume din toate colturile lumii protesteaza deoarece sistemul este infectat de mincinosi cu agende ascunse care nu beneficieaza omului de rand.Vrem o schimbare sociala.Sa schimbam modul in care guvernam lumea deoarece se indreapta spre distrugere si un alt razboi mondial.Sistemul monetar e defect.Bancile creeaza bani din nimic.Daca s-ar platii toate datoriile catre banci nu ar mai exista bani in circulatie si inca am mai ramane cu datorii.Vrem o schimbare globala!Avem nevoie de oameni ca Gheorge Alexandru!Stop acestui joc de monopoli!

  2. #2 by Florica COJOCARU on 23 ianuarie 2012 - 22:47

    ASTA DA ONOARE
    CINSTE TIE dl.Alexandru Gheorghe. Ma plec in fata ta si ma rog pentru linistitea si siguranta ta.
    FELICITARI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: