Despre dezonoarea jandarmilor

Piaţa Universităţii din Bucureşti. Mii de protestatari şi mii de jandarmi. Jandarmii reprezintă forţa armată a statului. Jandarmii sunt la ordin, ei nu au voie să acţioneze după bunul plac. Duminică am văzut căteva secvenţe la care ei vor trebui să răspundă odată!

 • Când cineva dintre protestatarii aflaţi în faţa Teatrului Naţional a aruncat cu pietre în jandarmi, unii jandarmi au luat pietrele de pe jos şi au aruncat înapoi cu ele, în mulţime. Oamenii nu aveau nici scuturi şi nici căşti de protecţie.
 • Jandarmii au intervenit în forţă în câteva cazuri dar au procedat ca nişte golani şi nu ca purtători de uniformă militară a statului român. Au lovit şi călcat în picioare pe cei căzuţi. Aşa ceva e inadmisibil. Mai lipsea să se pişe pe ei şi să facă poze, postându-le pe net!

Este o mare ruşine şi o dezonoare a structurii armate a statului român. După provocările orchestrate în Piaţa Unirii, au schimbat modul de operare. Acum procedează la limitarea accesului în Piaţa Universităţii, formând patru cordoane de supraveghere şi acces spre piaţă. Agresivitatea lor excesivă şi încălcarea onoarei militare aparţine în primul rând forţelor de intervenţie şi comandanţilor lor, pentru care ordinul reprezintă mai mult decât Constituţia şi Legea! Acest sistem este cel care-l păzeşte pe Băsescu pentru că împreună s-au proclamat stăpânii României.

Onoare militară? Uniformă? Onoarea uniformei? Datoria faţă de ţară? Marinarul a scuipat pe toate acestea pentru că numai banul şi bunul plac mai contează! Statul poliţienesc instituit nu are nevoie de repere morale.

Reclame

, , , , ,

 1. #1 by Mihai on 17 ianuarie 2012 - 16:33

  Jandarmii fac parte din aceeasi Romanie, unde mentalul colectiv este dominat in mare parte de trinomul stapan-sluga-sclav.

  Stapanul, aflat in varful lantului trofic al puterii, este cel care face ce doreste. Este un fel de adult cu mental de copil prost educat. Pentru stapan, dorintele sale sunt principiile tuturor.

  Sluga este sclav pentru stapan si stapan pentru sclav. Principiile slugii sunt dorintele stapanului. Visul slugii este acela de a ajunge stapan pe calea oferita de slugarnicie.

  Sclavul, aflat pe treapta cea mai de jos pe lantul trofic al puterii, este strivit atat de neputinta cat si de lipsa libertatii.
  Daca doreste sa iasa din acesta stare limita, are doua optiuni.
  Prima ar fi sa mearga pe calea unei libertati, care ar putea fi pur pesonale, sau revendicata in numele unor principii morale. Sclavul care a ales calea libertatii devine ori un infractor cu constiinta impacata ori un individ anti-sistem (de obicei, cu viata nu prea lunga).
  A doua optiune ar fi calea puterii, prin care sclavul devine complice al sistemului. In acest caz, sclavul nu doreste sa fie liber, el doreste sa fie sluga, si, odata devenit sluga, va dori sa devina stapan.

  Intr-un spatiu social structurat pe trinomul puterii stapan-sluga-sclav, nu este loc nici pentru ratiune nici pentru libertate nici pentru principii morale. Este loc pentru coruptie, hotie, nedreptate, minciuna, sclavie si in fnal dezumanizare.

  Basisti sunt stapanii nostri si slugile Globalistilor.

  Jandarmii fac parte din slugile Basistilor.

  Noi populatia non-basista suntem sclavii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: