Felicitari maicii starete

Maica stareţă a Mânăstirii Tăriceni a născut gemeni, două fetiţe. Felicitări, sincere felicitări. Asta a fost voia Domnului!

samanta vietii

Samanta vietii - simbol al Cartii rostului

S-au aruncat vorbe grele asupra femeii care şi-a împlinit rostul ei de femeie, rostul ei de dătătoare de viaţă! În loc să o ocrotească, să protejeze cele trei suflete, diverşii reprezentanţi ai societăţii, bigoţi uitaţi de vremuri şi ajunşi în secolul al XXI-lea, au năvălit asupra ei. Probabil, după ce o vor excomunica sau cine ştie ce vor mai face, vor purta iar prin ţară diverse moaşte sau vor face poze de grup cu primul preafericit al ţării.

Felicitări măicuţă, felicitări femeie,

e împlinirea rostului tău (Cartea rostului). 

, , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 30 Noiembrie 2011 - 20:43

  iN ALTE TARI SUNT MANASTIRI SPECIALE UNDE SE GRUPEAZA CALUGARITELE GRAVIDE,
  nu e nimic nou sub soare, insa hipocrizia este -totusi- prezenta, in general religiile propavaduiesc abstinenta, cea ce este impotriva naturii, iar respectivul caz, nu dovedeste decat ca natura este mai tare ca ideologia impusa, de fapt chiar si pe vremea comunismului,-din surse locale- se stie ca pe langa manastarile din Moldova, erau ingropati sute de avortoni umani, (cea ce confirma imensa hipocrizie a „oamenilor religiosi”), copii conceputi -de cele mai multe ori- nu cu padurarul din zona sau cu gradinarul cel mut(ca sa citam Decameronul*) ci cu „duhovnicii”, adica preotii care veneau ‘regulat” sa le spovedeasca pe „maicute” care cu cat era mai tanara, cu atat avea mai multe pacate si in consecinta mai mult timp de „spovedanie”!

  * Gradinarul cel mut, nu era nici gradinar si nici mut, era un tip in cautarea de paine (chiar prin munca) si s-a angajat gradinar la acea manastire, unde „maicutele” au inceput sa-l faca posta.
  Tipul. dupa un timp, epuizat a in ceput sa blesteme (or so) , la intalnirea cu o stareta batrana, care a exclamat:” Meraviglia, meraviglia! Il mutto parla!”

 2. #2 by Zob on 1 Decembrie 2011 - 17:44

  Da.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: