Vremuri grele pentru BOR – Multpreafericitul Basescu si sfintii

Daca e nevoie, el îşi face cruci peste cruci! Băsescu e ateu, creştin ortodox, musulman, mormon, martor sau adeptul oricărei credinţe la modă!

multpreafericiti

La Sibiu, la canonizarea lui Andrei Şaguna, a vorbit despre sfinţenie, educaţie, şcoală şi cultură. A vorbit în biserică gândindu-se probabil la multpreamilostiva blondă. Cu o zi înainte înjura pe la televizor, făcându-i boi cu ochii umezi pe diverşi economişti care n-au învăţat economia ciubucului, a comisionului şi corupţiei, patronate de către el.

Capii BOR, multpreafericiţi şi obedienţi peste măsură faţă de Băsescu, au uitat de aniversarea MS Regelui Mihai în 25 octombrie 2011 şi au încropit o stupizenie de mesaj, din care redau două secvenţe:

„În legătură cu speculaţiile privind neparticiparea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la aniversarea împlinirii a 90 de ani de viaţă a Majestăţii Sale Regele Mihai I din ziua de 25 octombrie 2011, precizăm:

++++++++++++++++++

Oricum, având în vedere calendarul bisericesc ortodox, comunicarea şi cooperarea principalelor instituţii de stat cu Patriarhia Română trebuie ameliorată când se doreşte prezenţa Bisericii la evenimente publice majore.”

Am mereu impresia că biserica a coborât în istorie căteva sute de ani, amăgind lumea. În secolul al XXI-lea, într-o criză mondială care va răscoli lumea, Biserica Ortodoxă Română plimbă moaşte prin ţară şi vinde iluzii. Setul de iluzii vândut de BOR este complementar celui prezidenţial.

Deşteaptă-te române! Regăseşte-ţi credinţa în Dumnezeu prin propria ta putere şi nu uita că „Dumnezeu nu e nici în ceruri  şi nici în inimă ci noi suntem parte din el

vezi si:

Ce înseamnă înaltele feţe bisericeşti

, , , , ,

  1. #1 by tesoruccio49 on 4 noiembrie 2011 - 14:58

    Credeam ca prea fericitul Daniel,este om de onoare,cult si apolitic,ce dezamagire,il depaseste,chiar pe ,preafericitul Teoctist.
    Cand vezi ca,capul bisericii ortodoxe,face politica partinica,i-ti vine sa-ti schimbi religia,iata de ce sectele au tot mai mare succes in tarisoara noastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: