Cazul Huidu, plutonierul Dinita si preacuvioasa Cristina

Ieri dimineaţă, revoltat pe atitudinea unor membri ai massmediei faţă de accidentul provocat de Şerban Huidu, am publicat în jurnal articolul ***Cazul Huidu, solidaritate de breasla sau nesimtire?***. Nu mă gândeam că seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea, voi asista la neta depăşire a tot ce poate exista în materie de tupeu.

accident huidu - sinteza zilei - plutonierul dinita

accident huidu - sinteza zilei / de la min 38

Apăruse Vadim într-o altă emisiune şi începuse să-l laude pe Lucian Diniţă, şeful Poliţiei rutiere, pentru profesionalismul lui. Gogoşi şi praf în ochi pentru adormit copii. Diniţă, acest adevărat plutonier prin comportament, a primit ordin să-l scoată basma curată pe Huidu şi asta a făcut.  Diniţă a spus „se conturează varianta unui derapaj…etc…”. Acest plutonier care şi-a mai pus şi stele de comisar, n-a mai aşteptat nicio cercetare a accidentului. El a dat verdictul conform cu ordinul primit. Cine putea să-i dea ordinul???

Se apropie alegerile şi orice acces pe grilele TV e binevenit!

Mi-e din ce în ce mai scârbă de o societate aflată la bunul plac al unei structuri pentru care nu există nici lege şi nici morală. Iar pentru ca tacămul să fie complet, am asistat cum Cristina Ţopescu a jucat rolul preacuvioasei Cristina dintr-o piesă cu umor negru. Cristina, joacă rolul ăsta şi-n faţa fetei care şi-a pierdut mama în accident! Altfel, replici de genul „Ce aveţi toţi cu Şerban…” sună fals, prea fals.

Pentru ca platoul emisiunii să fie bine decorat, a fost adus şi Virgil Vochină, împăiat cu stele de general şi tras de sfori ca să declare ceva!

Suntem într-o Românie în care, pe zi ce trece, creşte dorinţa de separare faţă de Bucureşti iar astfel de evenimente amplifică fenomenul.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate!

Reclame

, , , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 18 octombrie 2011 - 18:29

  Am citit si eu despre acest caz, mi s-a parut cinic comentariul unei „doamne” care se intreba ultragiata „ce cautau cei din Logan(victimele) pe sosea intr-o asa zi ?”. In sfarsit, este prima data cand aud despre acest Huidu (deci pot fi f. obiectiv), si chiar daca teoria derapajului este valida (si pare foarte valida) , toata responsabilitatea ii revine tot lui, pentru ca nu a invatat sa conduca preventiv, iar accidentele si sanctiunile anterioare, dovedesc ca individul este unul din cei care se considera deasupra legii.Nu stiu ce pedeapsa este prevazuta pentru acest fel de comportament (cu asa urmari), insa individul ar trebui sa primeasca maxima pedeapsa posibila atat penal (maximum posibil inchisoare) cat si civil(despagubiri banesti de zeci de milioane, sau chiar sute de milioane, chiar daca in ultima varianta nu vor fi platite niciodata).

  • #2 by jiga on 17 februarie 2012 - 23:26

   Uranus, scz ca ma bag „in seama” pe neinvitate, faza cu derapajul pica din start. Iti pot explica daca vrei de ce. Huidu a depasit neregulamentar si cand a vazut in ultima clipa Loganul pe contrasens, a bruscat comenzile jeepanului si a pierdut controlul. Pot lua acea curba nu cu 100, ci cu 130 km/h cu ML-ul pe care-l conducea Huidu si iti arat ca nu derapez deloc, in aceleasi conditii de trafic, adica drumul sa fie umed de la ploaie. Neamtul cand a facut mertzanu, a luat in calcul curbe mai grele decat cea in care a avut loc moartea celor 3.

 2. #3 by gekados on 7 februarie 2012 - 2:05

  Am fost revoltat de faptul ca toata presa vorbea doar despre Huidu… „ce pedeapsa risca/ daca mai avea dreptul de a conduce in urma incidentului pe care l-a suferit la ski etc.”. Despre cei decedati si familiile lor mutilate psihic pe viata nu a interesat pe nimeni… Va felicit pentru acest blog!

 3. #4 by Ursu on 16 februarie 2012 - 19:58

  Azi am condus o masina ca a lui Huidu, de-a unui prieten. Vreau sa va explic ca acest model de Mercedes nu derapeaza, mai ales ca are ESP, deci, nu asta este motivul accidentului. Prin ce a declarar domnul Dinita, a incercat sa-l scape de dosar penal. Penalistii inteleg de ce. Este mai complicat sa explic aici, dar poate ca o voi face daca va exista interes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: