Super Arena Nationala si un Sepp Blatter liber

România-Franţa 0-0 în preliminariile Campionatului European.

Arena Naţională este o bijuterie arhitectonică şi nu exagerez dacă afirm că este un reper al civilizaţiei secolului al XXI-lea. Excepţional! Eleganţă, curăţenie, lumini, video, sonorizare, măreţie la intonarea Imnului Naţional, suporteri în culorile naţionale, femei şi copii, fair-play, Hagi, Boloni, Dorinel Munteanu, Gică Popescu!

Nota discordantă a fost covorul de iarbă. Cine e vinovat pentru mizeria asta, trebuie să ia una în bot şi să fie scos definitiv din acest sistem. Francezii s-au ferit de accidentări şi au jucat la 0-0. Naţionala noastră nu putea mai mult. Ne entuziasmăm la meciurile naţionalei, vrem calificări dar faceţi o comparaţie între echipa naţională de acum şi aceea din anii 90! Nu mi-a plăcut niciodată Piţurcă, mai ales pentru aroganţa lui, dar mai mult nu se poate. Avem totuşi un jucător de top mondial, Tănase, dar explozia lui va veni probabil peste doi-trei ani, dacă va fi lăsat liber pe teren.

Presa franceză s-a “aruncat” pe calitatea gazonului din invidie pentru măreţia Arenei Naţionale şi pentru a-şi proteja echipa naţională a cărei valoare este puţin mai mare decât a echipei României şi a celei a Albaniei. Să fim cinstiţi şi să recunoaştem!

Am fost surprins să-l văd pe Sepp Blatter liber! Auzisem că a fost dovedit ca fiind tatăl corupţilor din FIFA şi că este arestat. Sau va fi?!?

, , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: