De ce au disparut femeile adevarate?

Magpie (comics)

cotofana - Image via Wikipedia

Cu tristeţe vă anunţ că au dispărut femeile adevărate. Priviţi în stânga şi-n dreapta. Femeile adevărate, cele pentru care calitatea dominantă e feminitatea, cu tot ceea ce înseamnă acest uriaş complex uman, au dispărut. Au rămas numai două categorii de femei în lumea noastră:

 • Feme-istele, adică femeile iste, adică usliste, pdliste,udmereuiste, liberaliste (hmm), socialiste, democrate, minoritariste (sic!!!), uneperiste, blondiste, oportuniste şi alte iste… mare parte dintre ele, neavând nicio altă calitate în afara spiritului de coţofană (cioc gălăgios şi coadă nervoasă). Ele sunt prezentate cu predilecţie de posturile TV şi devin modele pentru fetele de liceu şi facultate. Jenant, umilitor, degradant pentru societate.
 • FeMeI, adică FMI, sora cea mare a tuturor băncilor sau matroana celebrului bordel al banilor. Este unica femeie care îl impresionează pe Adrian Vasilescu până la lacrimi şi care provoacă frisoane orgasmice ofiţerilor acoperiţi din BNR, în frunte cu comandantul lor suprem, Mugur Isărescu. Jenant, umilitor, degradant pentru societate.

Iată-ne aşadar între coţofene şi otravă, între prostituţia de partid şi prostituţia bancară.

De ce au dispărut femeile adevărate?

Reclame

, , , , , ,

 1. #1 by Florin on 28 august 2011 - 10:12

  Trist dar adevarat !…
  Dar sa fie vorba oare numai de femei ?
  Nu regasim oare aceiasi prostitutie si in randul „barbatilor” ?????
  Trist dar adevarat este faptul ca molima cu pricina s-a extins si in randul femeilor .
  Dar asa suntem noi , aratam cu degetul cand o femeie se prostiueaza insa suntem mai intelegatori fata de barbatul care face acelasi lucru …

 2. #2 by U R A N U S on 28 august 2011 - 19:44

  de fapt- si asta am mai spus-o – „femeile adevarate” sunt pe cale de disparitie datorita FEMINISMULUI EXAGERAT ! Asa cum video a distrus radio, asa se intampla si in aceasta sfera, feminismul distruge feminitatea. Inca un motiv de a avea o Casa Regala, in care Regina sa fie model chiar si prin tinuta vestimentara.
  –-
  „…ofiţerilor acoperiţi din BNR, în frunte cu comandantul lor suprem, Mugur Isărescu. Jenant, umilitor, degradant pentru societate…”

  Parca -nu mult timp in urma- cand eu il atacam pe acest mugur iernatic DAR PLIN DE UN CINISM IN PLINA VARA, tu il aparai!!!

  • #3 by mircea batranu on 28 august 2011 - 23:16

   poate ai citit in alta parte; atitudinea mea a fost ferma in privinta rolului bnr in romania!

 3. #4 by U R A N U S on 29 august 2011 - 19:53

  VORBESC SPECIFIC DE INDIVIDUL ISARESCU SI NU DE BANCA.PE EL L-AI APARAT!

  • #5 by mircea batranu on 29 august 2011 - 20:32

   Daca imi arati unde am facut asta si vad despre ce e vorba imi voi cere scuze! Dar nu cred asa ceva!

 4. #6 by U R A N U S on 30 august 2011 - 18:11

  pe paginile tale este greu sa gasesti ceva! Aveai un blog cu isarescu, in care il prezentai exper cu bune intentiit, iar eu am zis ca doar e un excroc lustruit, sau ceva de acest gen.Scoate
  ” la interval” toate postarile despre el; so banba N. si vei vedea unde ai scris, insa nu vad nici un motiv sa-ti ceri scuze, toti gresim cand este vorba de cei analizati, si eu am gresit de multe ori, problema este ca acest isarescu este unul din pionii(putin zis pion) care sutn constant la distrugerea Ro. de dupa ’89

 5. #8 by U R A N U S on 30 august 2011 - 18:26

  I. Bâlbâielile lui Mugur Isărescu

  Sondajele de opinie din ultimii zece-cincisprezece ani l-au avut mereu în frunte ca “personalitate de încredere” pe Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României. Un finanţist sobru şi cu o ţinută extrem de preţioasă prin apariţii rare şi răspunsuri scurte şi directe, recunoscut în lume, membru al Trilateralei!
  Din 2009 însă Mugur Isărescu se ascunde iar când apare se bâlbâie!
  Ce ştie el şi nu ştie lumea?
  Ce ştie el şi nu ne poate spune?
  Ce face un om care trebuie să păstreze confidenţialitatea dar se simte obligat să transmită publicului că situaţia e foarte gravă?
  Răspuns: Caută să transmită un mesaj indirect!
  Iată ce face Mugur Isărescu de fapt:
  Adopta o poziţie neconformă cu statutul său astfel încât lumea să realizeze că se întâmpla ceva! Apare în diverse ipostaze, încearcă să prezinte sau să răspundă la un subiect dar se bâlbâie, devine incoerent! El transmite publicului un mesaj subliminal, acela că se-ntâmplă lucruri grave! Chiar foarte grave! Nu poate striga în gura mare “suntem într-un mare căcat”! Dar prin atitudine îşi transmite propria îndoială şi îngrijorare asupra viitorului României! Înseamnă că suntem în pericol!”
  ––––-
  PANA LA URMA AM GASIT CEVA ! Tu il prezinti pe acest excroc batran ca unul care ar vrea sa faca ceva pentru tara dar „is-a pus sula in coaste”! Sa fim seriosi! Asta e unul din marii criminali ai tarii!

 6. #9 by U R A N U S on 30 august 2011 - 18:30

  Si iata ce spuneam eu:
  U R A N U S spune:

  29 iulie 2010 la 23:20

  M.Isarescu vrea sa joace rolul lui Pilat, adica partas la crima prin neexercitarea atributelor pentru care a fost platit; sau un Rommel care cand a vazut ca se scufunda corabia lui Hitler, voia pace separata. Acest Mugur Isarescu, nici macar in ceasul al 14-lea nu are curajul sa spuna adevarul, umbla cu “discretii, subantelesuri, etc” , pentru ca , de 20 de ani, chiar daca nu a fost parte a stabilimentului politic in mod expres, totusi, s-a infruptat zdravan din cadavrul tarii. Asa ca daca va veni o zi a dreptatii, ar trebui si el intrebat cum de are vile si autoturisme de lux, in timp ce cei care au muncit si muncesc, fac foamea si sunt executati afara din case, de bancile supuse chiar lui Mugur Isarescu!!!

  –––––-

  U R A N U S spune:

  30 iulie 2010 la 17:49

  Exact ca si cu cei care au fost impinsi afara, in strada din case, de catre banci: el nu semna nici o hartie(era prea mare pentru asa ceva!) in schimb ticluia protocoalele cu chichitele lor deceptive, cum sa-i scoata pe datornici afara din case, ” legal si politicos” cu iz de democratie si transparenta; iar in acest timp, el si acolitii sai isi mai tranteau cate o vila pe Valea Prahovei,in timp ce ei monitorizau construirea, din casinourile din Monaco!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: