De ce pute verdele

culori pdl

portocaliu verde culori pdl

Portocaliul era o culoare a copilariei, a primăverii, a pulsului vietii. Ochiul uman are sensibilitatea maximă la lumina portocalie (directă sau reflectată). Nişte jeguri umane care au promovat politica minciunii şi furtului, politica dictatului şi a preacurviei, a indolenţei şi a trădării de neam şi ţară, au utilizat portocaliul ca fond color al partidului şi l-au împuţit. Portocaliul pute datorită lor.
Acum, aceeaşi paraziţi aliniaţi hăhăiturilor şefului lor, au luat o culoare domestică, liniştită, verdele pal, şi au început să defileze cu el. Ei vor împuţi şi verdele pentru că-i vor atribui aceleaşi calităţi care definesc aşa numitul partid PDL, adică minciuna, furtul, laşitatea, ipocrizia, trădarea, prostia şi ticăloşia.
Principiul aplicat, “românul e prost şi uită!”, este fundamentul doctrinei borfaşului!

Reclame

, , , ,

 1. #1 by victor on 22 august 2011 - 15:01

  Pai si borfasul nu are dreptate?
  Dupa ce le tai pensiile,le alungi copiii in strainatate,le inchizi spitalele si scolile iar ei continua sa te voteze pe o sacosa cu mancare…………
  Dumneata afirmai ca poporul roman nu va disparea,iar eu iubesc la disperare tarisoara aia binecuvantata natural de catre Dumnezeu si as vrea sa fie asa .Sa continuam,chiar in genunchi daca nu putem drepti.Dar totul s-a schimbat,mai putin prostia si ipocrizia noastra.Acum atacul va dura pana la sfarsit,fara mila sau pauze.Asistam la nasterea unei noi fasii Gaza.
  Urmeaza macelul la propriu!

 2. #2 by victor on 22 august 2011 - 15:36

  Stiu ca doare dar meritam tot ce ni se intampla in acest moment.Ne-am invatat sa nu ne facem datoria!Plini de ifose si importanta!
  Urmaream acum cativa ani programele Pro Tv International in strainatate,si din jumatate in jumatate de ora tebuia sa suport reclame de genul: Suntem cei mai tari! Fi mandru ca esti roman!……….si invariabil ma gandeam ce motiv avem sa fim motul c….i ? Realitatea infirma grav asa zisul nostru nivel superior.Ne spalau pe creier!Deja eram cei mai buni,de ce trebuie sa mai facem ceva?
  Vrem sa fim politisti sau militari nu din vocatie,ci pt ca stim ca o s-o frecam pe duda si mai pica si o spaga.Mai avem si o pila si gata am rezolvat somnul pana la pensie.
  Nu mai tine,noii stapani ai Romaniei se grabesc sa-si ia in posesie cucerirea si se grabesc,lovind in toti.
  Nici macar acum nu reactioneaza nimeni si asa se rescriu cartile de manipulare psihologica.Incredibil!
  Pana si un animal reactioneaza daca il lovesti .Dar acum s-a descoperit o specie de vietuitoare care se pare ca pot fi anihilate,mutate,platite sau pur si simplu mintite la nesfarsit ,fara sa reactioneze.
  Asemanarile cu situatia tarii sau a poporului sunt pur intamplatoare.

 3. #3 by U R A N U S on 22 august 2011 - 20:06

  Intr-adevar, cele doua culori sunt foarte sensibilizante, se folosesc in semnalizarile rutiere. Probabil, cei care le-au gasit bune pentru propria semnalizare, s-au gandit la faptul ca , in acest fel, nu vor fi loviti de trenul istoriei!

 4. #4 by Nea Costache on 30 august 2011 - 6:00

  Lupu-si schimba parul, dar naravul, ba! Spunea cineva ca „chiar cu verde-nourat, PD pute a c…”!
  Nu cred ca vor mai putea pacali pe prea multi dintre romani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: