NASA, apa de pe Marte si gaurile Pamantului

The NASA insignia.

Image via Wikipedia

Ieri, joi 4 august, NASA a comunicat că ar fi găsit urme de apă pe Marte. Nu există apă pe Marte şi veţi găsi justificarea anunţului NASA şi analiza mea în articolul „Nu există apă pe Marte”.

În Guatemala a apărut o nouă gaură, bineînţeles rotundă. NASA tace. Veţi găsi imagini şi date despre fenomen în articolul „O nouă gaură în Guatemala”.

In curand voi pulblica cateva analize despre schimbarile climatice si despre falsa justificare a schimbărilor prin modificarea rezonanţei Schumann.

Tineti aproape!

Anunțuri

, , , ,

  1. #1 by U R A N U S on 6 August 2011 - 20:42

    Eu sunt sigur ca si pe Marte si pe Venus exista apa, chiar in cantitati mici(pe Venus chiar si numai sub forma de vapori, pe Marte sub forma de gheata, la poli, sau ape subterane) , pentru ca cele doua planete sunt dispuse la periferia „centurii de viata”, in care se invarte Pamantul, adica a zonei care prin caracteristicile sale , (in special T, retinerea si mentinerea unei atmosfere ,radiatii si apa) permit aparitia saau importul si -apoi- mentinerea vietii..Totusi, actualmente , nu este obligatoriu ca pe aceste planete sa existe forme de viata, chiar primare. Dupa parerea mea 9absolut personala0 in univers exista „planete de apa” unele de mii de ori mai mari ca si Pamantul, adica imense globuri de apa , care prin spargere si imprastiere in spatiu, pot conduce la aparitia vietii pe diverse planete, care indeplinesc restul conditiilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: