Norvegianul a deschis Cutia Pandorei

20110723-IMGP7332.jpg

Image by OhaIt via Flickr

Din cutia Pandorei, au scăpat de-a lungul vremii multele rele ale lumii. Printre acestea, se află unele care ani de-a rândul au hrănit vanităţile şi aşa a fost creată Cartea Recordurilor. Nu mă gândesc la recordurile naturale ci la cele voluntare, impuse. Acum, acest norvegian care a semănat moartea la Oslo şi Utoya, ucigând 93 de oameni, a declarat că vrea să fie considerat „cel mai mare … (nazist, ucigaş, extremist…)” . Gândiţi-vă câţi nebuni, care au arme, sunt în lume! Nu e greu de intuit ce va urma!

vezi si:
87 morti in atentatele din Norvegia

Reclame

, , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 25 iulie 2011 - 19:38

  PARCA ASA MAI „VII DE ACASA”!

  CHEIA TOLERANTEI NU STA IN SUPERTOLERANTA CI IN EVITAREA IN A AJUNGE IN SITUATII de acest gen, adica -cum am mai spus- emigrantii -fie politici, fie economic- e mai de dorit sa stea in tara lor si sa dea lupta acolo, daca se simt opresati sau fara perspective economice, la fel, sa tranteasca guvernul respectiv si sa-si aleaga un altul capabil, care sa creieze locuri de munca si sa vegheze ca societatea sa fie pe drumul cel bun, nu ca in Romania, unde guvernul este caria care gangreneaza intreaga tara.

  • #2 by mircea batranu on 25 iulie 2011 - 20:43

   @Uranus Dar unde stai tu in US cine curata drumurile si duce gunoiul? cine curata canalele? cine face toate muncile „de jos”? Pentru cati bani? Si la urma urmei tu ce cauti acolo? Poate se trezeste vreun american si te impusca! 🙂

 2. #3 by U R A N U S on 26 iulie 2011 - 18:28

  la ultima remarca , nu m-ar mira…, iar canalele sunt curatate de bastinasi , pentru ca sunt platiti regeste(adica incep cu 16 $/ora), as ca ai fi ferict sa fii sofer pe o masina de gunoi.Si mai sunt destule slujbe ‘de jos” platite f. bine, pe care e greu sa le prinzi! daca e ceva platit prost (deobicei pentru emigrantii ilegali) este agricultura si in special in sud, unde sunt marile complexe agricole.
  „ce caut eu aici?” raspunsurile pot fi multiple, insa emigrarea in orice alta tara nu se poate compara cu cea in USA, care este o tara de emigranti si exista cu totul alte premise si perspective, decat intr-o tara compacta ca etnicitate.

  • #4 by mircea batranu on 26 iulie 2011 - 18:40

   Am pus vorbele tale despre emigranti si emigratie, peste situatia ta; oricand poate aparea un nebun care sa va lichideze pe toti de-acolo, numai si numai pe principiul ca „emigrantii nu au ce cauta aici”! Vezi?

 3. #5 by U R A N U S on 26 iulie 2011 - 18:51

  „Emigarantii”-mai oriunde- sunt perceputi ca cei diferiti -in special- rasial, iar in SUA coabiteaza toate natiile de pe pamant, asa ca „emigrantii nu au ce cauta aici”, este nula si neavenita, atacurile impotriva acestora se intampla de obicei in germania(impotriva turcilor care btw, i-au ajutat enorm la reconstructie) s.a.m.d., in tari in care etnicitatea locala este bine definita.Si inca un „amanunt” pe care este de notorietate ca tu le „sari”: mai toti care mi-au cobit mie cate ceva, ei sunt de ani de zile la umbra bojilor din cimitirul „Buna Vestire”.Fara sa mai adaugam ca ‘valul” va ajunge si in Romania !
  Asa ca, chair daca nu-ti prea plac bancile, e bine sa faci un imprumut pentru o vesta anti-ghiulea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: