L-am vazut pe Ilie Serbanescu cu o blonda

antena3 ilie serbanescu blonda

antena3 blonda ilie serbanescu

Seria imbecilităţilor şi infantilismului românesc nu se mai termină. Astăzi l-am văzut într-o emisiune a postului Antena3 pe Ilie Şerbănescu lângă o blondă!
Blonda, să recunoaştem, este o gonflabilă prezentabilă 🙂 şi este departe de modelul ei real pentru că nu are nici celulită pe creier, nici tupeu cât cuprinde, nici vânt din pupa sau lupa, nici frunză intimă şi nu e nici ministru! Sună mai bine gonflabilă decât manechin.

antena3 blonda

antena3 manechinul blond

Dar oare ce minte de puştan de şcoală generală a fătat ideea asta? Până unde poate merge prostia realizatorilor de emisiuni TV?
Ilie Şerbănescu era stingherit de situaţie, nu datorită lipsei erecţiei ci datorită rolului de decor, dar n-a refuzat participarea şi nici n-a plecat!
-Ilie, nu trebuia să accepţi mizeria! Cui foloseşte asta în afara unor persoane ajunse în poziţii înalte fără a avea minima educaţie a celor şapte ani de-acasă?
Vă reamintesc că Ilie Şerbănescu este unul dintre cei puţini care au sesizat că aşa numita criză financiară, declanşată în 2008 în USA, este de fapt mult mai gravă şi totodată unul dintre puţinii activişti anti-FMI şi anti globalizare.
Penibilă situaţie!

, , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: