Talciocul si trocul politic de la Cotroceni

romania de vanzare

romania de vanzare

Jalnicul personaj ajuns pe cea mai înaltă treaptă a statului român, aceea de preşedinte, a transformat Palatul Cotroceni într-un talcioc. Obişnuit cu ciubucurile şi cu zeciuiala, el vinde şi cumpără orice. Îşi permite asta pentru că STATUL ROMÂN nu mai există. Constituţia a ajuns hîrtie igienică iar ţara o bucată de pământ pe care o împarte după bunul lui plac. Vinde posturi, şantajează, numeşte pe cine vrea şi unde vrea iar peste toate astea minte, minte fără nicio ruşine. Mai nou, acest analfabet fără identitate, după ce a călcat în picioare demnitatea celor ce au construit şi apărat ţara, a ajuns să scuipe pe istorie. Talcioc la Cotroceni, troc politic la Cotroceni, rahat la Cotroceni.
Un stat normal nu i-ar fi permis aşa ceva.
O justiţie normală l-ar fi pus unde-i e locul.
Un militar care şi-ar respecta jurământul faţă de ţară, l-ar pune în afara istoriei!
Nu poţi călca în picioare orice. Ne revoltăm pe unguri şi pe cererile lor dar lăsăm această tumoare numită Traian Băsescu să macine şi să distrugă tot ce mai înseamnă România azi!

vezi si:

Un derbedeu ajuns presedinte

Reclame

, , , ,

 1. #1 by victor on 24 iunie 2011 - 14:14

  Nu trebuie stigmatizat atat de mult ,iar prin ricoseu, noi poporul,param curve virgine.Este alesul neamului,oglinda si reprezentarea in plan admirativ.In primul tur la prezidentiale,populatia romana(era sa scriu popor…)a ales hotii celebrii in defavoarea necunoscutilor,trimitandu-i in finala.Dupa aceea, surpriza!Nu avem pe cine alege!Care altul????Pai mai mare ipocrizie nu am vazut pe unde am umblat(am vizitat mai mult de jumatate din planeta,dar asa ceva!!!!!!!)

  • #2 by mircea batranu on 24 iunie 2011 - 17:02

   @victor In 2004 a iesit Basescu pentru ca trebuia sa scapam de Nastase care o luase razna! In 2009 insa n-a mai iesit el ci a furat voturile!

 2. #3 by victor on 25 iunie 2011 - 23:31

  Nu a furat singur!Cohorta aia de purtatori de legitimatii colorate ,numita SRI, s-a intrecut pe sine in
  tradarea amaratilor care le platesc salariile.Sunt curios ce vor face cand seful lor se va retrage in tarile calde ,avand imunitatea promisa de beneficiarii tradarii sale.Vor tipa ca au indeplinit ordine,fiind clar in cunostinta de cauza ca actioneaza impotriva propriului popor.Aproape toata lumea si-a dat mana pt a sprijinii porcii astia de pdl-isti(nu ca as simpatiza cu alti hoti,sunt toti aceasi gasca)dar de la tusa care isi vindea sfioasa votul pe doi pesti,pana la militarii de opereta care asteapta solda de la FMI,toata adunatura ipocrita care a insumat totusi multe milioane a asigurat victoria caricaturii astigmate.Asa popor,asa lider!Pana si zulufatii sunt uimiti de marimea unghiului de inclinare a spinarii romanesti.Nu uitam ca daca te apleci,alta parte anatomica se ridica …………..se rasucesc in mormant dacii,stramosii nostri de cinste,care preferau moartea in locul dezonoarei.Sa vada acum dasatorii de pinguin!

  • #4 by mircea batranu on 26 iunie 2011 - 5:33

   Da, el nu a furat singur, dar a patronat furtul iar acum vinde si cumpara orice, de la drepturi la teritoriu national!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: