Daca Basescu declara razboi Rusiei

aici sunt banii dumneavoastra

Aici sunt banii dumneavoastra!

Un scenariu extrem de probabil pentru că se bazează pe realitate! Citiţi şi daţi mai departe.
Băsescu se trezeşte într-o bună dimineaţă după un vis sinistru în care vuvuzela blondă ieşise de sub biroul unui inginer. Se enervează spunându-şi “ce muşchiul meu, o să-i arăt eu bărbăţie” şi trecând peste Constituţie şi peste acordurile noastre cu UE şi NATO, declară război Rusiei.
Mass media înnebuneşte iar posturile TV şi radio urlă cu disperare “Sutem în război cu Rusia”. La Bruxelles se întruneşte tot ce mai există activ în Uniunea Europeană, într-o sesiune de urgenţă. Obama tocmai voia să se culce, la el fiind seară, când a aflat vestea. Îngrijorarea lui a fost înlăturată de Berlusconi, care se masturba în prezenţa unor fete şi care i-a spus că probabil Băsescu a băut ceva şi nu ştie ce face. Totodată i-a reamintit lui Obama că Europa e în război cu Libia.
La Moskova, reporterii i-au smuls lui Putin o declaraţie “Eu i-am spus să bea vodkă şi nu whisky!”
Dar să vedeţi minune în ţară:
Apare Boc şi declară că s-a mers prea departe şi ruşii merită o sancţiune iar declaraţia de război se va emite prin angajarea răspunderii guvernamentale. La un alt post TV, Ioan Oltean declară că demult discutau în partid şi în coaliţie despre o astfel de măsură şi că trebuie să se facă dreptate.
Sulfina a declarat revoltată “Cu siguranţă trebuia luată o asemenea măsură” iar la întrebarea lui Mircea Badea dacă ştie unde e Rusia, a răspuns “Cu certitudine ştie domnul preşedinte”. Roberta fugea să n-o prindă Radu Tudor şi striga “Să vadă socialiştii lui Ponta şi Antonescu ce-nseamnă responsabilitate! Bine le face domnul preşedinte!”
De la guvern a sunat în direct într-o emisiune TV, borfoşmechera blondă care confundă economia cu margarina, minţind fără să clipească “În guvern noi am stabilit toate detaliile acestui război” iar la întrebarea lui Adrian Ursu dacă ştie ce e ăla război, a răspuns că “şi bunica ei avea război.”
Lumea a intrat în panică iar molia de la Suceava, numitul Flutur, a scris cu oi pe dealuri “Voievodatul Bucovinei” speriindu-i pe ruşii şi ucrainienii care făceau trafic de ţigări.
La Ministerul de Interne, ziariştii au plecat după o jumătate de oră pentru că acest Igaş nu a reuşit decât patru cuvinte “noi vom analiza situaţia!”.
La Apărare, Oprea, după ce s-a asigurat că ofiţerul de serviciu a sunat la NATO şi că ruşii nu-s cu flota deasupra noastră, şi-a tras ţinuta de gală şi a intrat într-un WC unde a declarat, ca să nu-l audă ruşii, că e o problemă de interes naţional şi că-i vom învăţa minte.
Într-un alt post TV, Turcescu analiza cu Cristoiu impactul acestei declaraţii de război iar Cristoiu devenise un muşchiulos spunând “în sfărşit simt şi eu că suntem neam ales!”
Toată lumea înnebunise.
Liderii opoziţiei au fost şi ei în ton cu subiectul, Crin Antonescu declarând că “o astfel de declaraţie trebuia discutată în Parlament” iar Victor Ponta “formularea nu e corecta si o vom ataca la Curtea Constituţională”.
O lume nebună? Nu, nici vorbă! Toţi o aşteptau pe vuvuzela blondă cu o explicaţie iar unii au reuşit să-i intercepteze mesajul:
-Traiane, e o eroare, visul tău sau serviciile ţi-au transmis o informaţie falsă. Nu era inginer, era arhitect!
-Of măi Elena, acum m-am liniştit. Bine că mi-ai spus! Vezi ce comunici presei.
-Bine, torn eu ceva.
Apoi a apărut în public spunând:
-Opoziţia face nişte jocuri mizerabile şi vrea să strice relaţiile cu Rusia.

***

Reclame

, , , ,

 1. #1 by Daniel on 16 iunie 2011 - 18:18

  Buna gluma…bravo 🙂

 2. #2 by cezar on 17 iunie 2011 - 18:33

  superb de adevarat daca inlocuiesti rusia cu politia sau cu profesorii sau cu medicii…. realist de mama focului!
  felicitari!
  cezar

  • #3 by mircea batranu on 17 iunie 2011 - 18:36

   Da
   inlocuieste Rusia cu orice tema de actualitate de la schimbarea constitutiei la reorganizarea teritoriala!

 3. #4 by Alex on 1 iulie 2011 - 15:51

  Nu am decat 20 de ani…dar sunt capabil sa inteleg ce se intampla in jurul meu!

  Oameni buni…oare cat mai suportam ca aceast personaj sa ne taie toate optiunile pentru o buna dezvoltare…fireasca de altfel … ?!
  M-am saturat sa nu-mi pot desfasura activitatiile necesare pentru o buna educare datorita acestei „adunaturi de portocalii” !
  hmmm….cred ca ar fi timpul sa mai punem piciorul in prag!
  Cum au tupeu gunoaiele astea colorate in portocaliu, pe banii fiecaruia dintre noi…sa ne termine psihic zi de zi…incetul cu incetul?!

  Mi se pare revoltator!? De ce nu se sesizeaza Drepturile Omului ?

  Oribil….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: