De ce politistul a ajuns prostul satului?

Colt-Python

Image via Wikipedia

Le-au tăiat anul trecut drepturile bugetar-contractuale dar şi salariile iar după marşul din 24 septembrie 2010 când s-a scandat “ieşi afară, javră ordinară”, a început o amplă operaţiune de scoatere din sistem. Acum le taie salariile, le taie norma de hrană iar 8000 dintre ei vor fi daţi afară.
Poliţiştii ar trebui să reprezinte puterea legii pentru cetăţeni. Am militat permanent pentru drepturile şi organizarea lor dar acum au ajuns pe penultima treaptă a umilinţei. Mai rămâne să-i pună să sape rigolele şi să planteze flori sau pe rând să-i şteargă la cur pe pdlişti..
De ce-au ajuns poliţiştii pe post de prostul satului? De ce-şi bate statul joc de ei?
Nu căutaţi răspunsul în criza mondială sau în cea europeană.

 1. Uitaţi-vă cine vă e ministru. Nu poate lega o frază coerentă dacă nu se repetă. Nu mă feresc să afirm că este un idiot care nu-nţelege ce este ţara, statul şi poporul. Limba lui gâdilă două funduri, la Cotroceni şi Victoria.
 2. Uitaţi-vă cine vă e prim-ministru. Şi limba lui e în fundul Cotrocenilor. Toată ziua mănâncă rahat, el fiind exemplul tipic de pupincurist.
 3. Uitaţi-vă cine vă e preşedinte, cel pe care l-aţi numit „javră ordinară”, cel care se pricepe la toate şi pentru care Constituţia României este OB-ul din chiloţii blondei.

Ce dreptate mai vreţi?
De ce vă miraţi şi de ce vă supăraţi că aţi ajuns prostul satului?
O meritaţi din plin!
Cine să vă facă dreptate dacă voi nu puteţi?

vezi si:    Ce pot face politistii
Revedeti:

Militarizarea poliţiei. Ce trebuie să facă poliţiştii?
Urmeaza marsul jandarmilor!
Iesi afara javra ordinara!
Manifestatie si miting. Ce trebuie făcut?

Reclame

, , , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 2 iunie 2011 - 17:57

  Ei totusi au incercat, din pacate nu i-a urmat nimeni, desigur ca au un hard time acum, insa va fi mai greu tot pentru restul populatiei, pentru ca cei care vor fi dati afara (pe langa unii care o merita, corupti, etc.,) vor fi eliminati cei care au avut curaj civic, iar acum sunt pedepsiti.sa speram ca macar acum, acesti 8mii de disponibilizati se vor uni, vor crea nuclee si vor strange in jurul lor sute demi si apoi vor rasturna acest guvern: guvernul trebuie redus si nu Politia sau Armata

  • #2 by mircea batranu on 2 iunie 2011 - 19:24

   In mod normal se vor forma si la noi militii populare pentru protejarea populatiei si a dreptului la libertate!

 2. #3 by U R A N U S on 2 iunie 2011 - 19:01

  Actualitate > Stiri > politieUn politist a intrat cu masina intr-un cap de pod si apoi s-a impuscat in cap …”
  ___________
  cand am discutat despre cazul de la Craiova, atentionam ca aceste cazuri se vor inmulti , cateva zile in urma, cred ca in Tg-Jiu, doi elevi s-au sinucis prin inecare, in Jiu, cu ghiozdanul plin de pietre, la gat.Toate aceste sinucideri trebuie puse in seama guvernului, care-si impinge cetatenii la acte desperate, neoferindu-le nimic, doar exploatare si furandu-i.

 3. #4 by U R A N U S on 3 iunie 2011 - 19:15

  Intr-o tara in care justitia este anemica iar ura populatiei impotriva a orice da in clocot la intervale din ce in ce mai dese, formarea acestor militii ar puncta inceperea razboiului civil.Tara are nevoie de o politie solida, inca cu sisteme de verificare eficiente si rapide, in care cei „neregulamentari” sa fie extrasi imediat din fortele de ordine, inlaturati, eventual inchisi , daca este cazul.Numai asa o tara poate evolua spre mai bine.

  • #5 by mircea batranu on 3 iunie 2011 - 19:34

   Daca haosul si nesiguranta se instaleaza atunci singura sansa ramane formarea militiilor populare; in US acest drept este constitutional!

 4. #6 by victor on 4 iunie 2011 - 10:49

  Politistul a ajuns prostul satului pt ca impreuna cu militarii au asistat pasivi la jefuirea economiei nationale.Chiar daca au jurat ca vor apara tara de orice inamici din afara sau interior,au acceptat lefuri mari si tot felul de drepturi, in timp ce se faceau ca nu observa ca activele tarii sunt „maritate”contra comision.Dupa ce hotii si-au facut treaba ,paznicii au ramas sa pazeasca un desert economic.Pai de ce politisti vorbim?Care militari?Ai cui?………….asta e chiar chintesenta jigodismului in cazul militarilor si al militienilor,sa te apuci sa tipi ca esti victima dupa ce ai tinut tira hotilor.Dvs spuneti cau au ajuns pe penultima treapta a umilintei.Putin probabil din punct de vedere tehnic,fiind o scara rulanta,treptele se pliaza sau se extind in funct de necesitate…..in traducere libera,aceeazi politisti victimizati,nu ar ezita sa inabuse o revolta in sange daca chirul le mai da sau promite ceva.

  • #7 by mircea batranu on 4 iunie 2011 - 11:46

   Mi-a placut chestia cu scara rulanta! Dar politia nu va innabusi nimic si nici jadarmeria nu se va baga la o miscare de masa!

 5. #8 by UR A N U S on 4 iunie 2011 - 19:08

  In primul rand este „pe langa” sa faci comparatii intre USA si Romania (in acest sens, discutat), iar , doi) , militiile din USA nu sunt char atat de active cum se banuieste, sunt mai degraba tolerate si de cate ori incerca ceva, sunt decapitate. Oricum, in Ro., exista prea multe bisericute politice si prea multa anarhie naturala, ca orice fel de militii(paralegale) sa rezolve ceva. Sa nu uitam un fapt istoric: datorita aceste anarhii istorice, romanii nu au putut fi prosperi si civilizati decat o scurta perioda de timp, si anume cand la carma tarii a venit un neamt disciplinat si educat, care a impus si urmatoarelor generatii(pana la 1946) aceiasi conduita, care insa nu a avut timpul istoric sa se implementeze la mase, ca o trasatura de neam,de unde fermentul anarhiei-intr-adevar, cel mai mult timp, la foc mic- este inca activ si va mai fi , atata timp cat conducerea tarii va cadea mereu si mereu in mana unor indivizi pe jumatate criminali, pe jumatate, cretini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: