Inca un milion de euro pentru brandul de tara

Este vorba despre alt milion de euro care trebuie aruncat pe minciuni. De ce minciuni?

logo brand de tara romania

Logo Romania

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a anunţat prin vocea expertei blonde ajunsă ministru, Elena Udrea, că deocamdată e vorba despre 760,000 euro (fără TVA) pentru managementul de proiect şi că aceştia provin din Fonduri Europene nerambursabile. Înseamnă că statul român va veni cu diferenţa până la un milion de euro. Adică bani din Bugetul de Stat. Asta au omis să mai comunice.
Acest milion nu este destinat însă promovării unei activităţi desfăşurate în România ci numai pentru managemetul de proiect!
Altfel spus, un milion de euro pleacă spre o firmă de consultanţă (sau publicitate) iar în decursul următorilor ani, zeci de milioane de euro vor insoţi activităţile desfăşurate peste hotare. Probabil şi banii destinaţi votului din străinătate.
Stilul prin care se scurg Fondurile Europene destinate României în fonduri personale ale clienţilor puterii, este cunoscut la Bruxelles şi anchetat de OLAF şi DNA. Deocamdată nu s-a impus nicio sancţiune României pentru bătaia de joc existentă.
Milioane şi milioane de euro aruncate în buzunarele proprii ale puterii politice iar beneficiul pentru ţară este zero. În 2 iunie se va lansa One-Stop-Shop, alt milion de euro aruncat unui consorţiu de firme (de apartament), în acelaşi stil al sifonării banilor. Despre e-România, unde există şi un modul e-Turism, şi marea gaură de 500,000,000 euro (cinci sute de milioane de euro) ce să mai spunem? Fonduri imense aruncate pe poşete, vile şi fiţe! Este România un stat european?

remember:

Intre ochii bulbucati si chilotii blondei
Brandul de tara! Hai sa le futem banii!
Proiectul e-Romania, 500 milioane de euro pentru partid
One Stop Shop, un milion de euro sau testul pentru e-Romania

, , , , , , , , ,

  1. #1 by Maria on 23 Mai 2013 - 19:57

    Referitor la aspectul logo-ului, exista o propunere de modificare a lui ca sa fie corect atat ortografic, cat si ca mesaj: vedeti aici: http://nazone.ro/
    Si spuneti-va parerea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: