Scandalul FMI de la New York si urmarile

suck a big black douglas

Image by mugley via Flickr

Ce s-a întâmplat de fapt la New-York? Vă prezint o analiză şi o prognoză pe elementele furnizate de către presă, FMI şi poliţia NY referitoare la agresiunea sexuală în care este implicat directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn.
Această analiză nu are legătură cu propria-mi părere despre FMI şi sistemul financiar-bancar mondial. Oricum, FMI hărţuieşte o întreagă lume!
Trebuie să ştiţi că în niciun hotel din lumea civilizată, personalul hotelului nu are voie să intre în cameră când eşti acolo. Chiar dacă ai haine la curăţat sau călcat, vine camerista şi bate la uşă dar sub nicio formă nu are voie să intre în cameră.
Aşadar, Dominique era în baie şi se masturba. Este singura explicaţie a faptului că era extrem de excitat. Camerista, aude gâfâituri şi intră în baie. Dominique crede că i s-a împlinit dorinţa, renunţa la poza din revistă şi trece la atac. Fata fuge în cameră, băiatul după ea dar ea nu se-mpiedică în dreptul patului pentru că împiedicatul îi aducea maxim 500 usd iar fuga şi plângerea îi va aduce un milion de dolari. Asta s-a întâmplat la New York şi totul e numai datorită prostului obicei al personalului FMI de a se masturba în camere de hotel foarte scumpe!
Urmările vor fi pe măsura dimensiunilor fondului. E foarte probabil ca Jeffrey Franks va fi prins hărţuind sexual un băiat la vreun hotel prin România iar mâine poimâine Mihai Tănăsescu se va săruta pe gură cu Mugur Isărescu.
Vă daţi seama cine face istoria lumii?

Vezi si
Prostia lui Dominique Strauss-Kahn

Reclame

, , , , , ,

 1. #1 by alexandru leontescu on 16 mai 2011 - 16:46

  In mare, asta a fost situatia, problema este sa aflam cine este la capatul itelor, americanii sau francezii?…

  • #2 by mircea batranu on 16 mai 2011 - 18:52

   @alexandru Efectele vor fi importante iar fapt cu adevarat de mare impact este ca toti cei ce sunt impotriva FMI vor vedea un sprijin in administratia Obama! Interesant! Dubla lovitura Franta – US pe prostia unuia!

 2. #3 by U R A N U S on 17 mai 2011 - 22:21

  Poate fi adevarat sau nu, insa daca este, nu e obligatoriu sa fie cineva mare care trage sforile, framarea poate fi facuta si pe speze proprii (evntual cu seful ei), sau pur si simplu dorinta de razbunare ca nu a primit pretul cerut, sau promis.Tipii astia cu bani multi, sunt-deobicei- zgarciti.

 3. #5 by U R A N U S on 18 mai 2011 - 19:49

  daca, cazul se termina cu exonerarea chinuita a individului, sau chiar in limbo, beneficiarii sunt opozantii politici francezi, pentru ca imaginea viitorului candidat a fost sifonata; daca acest caz se termina cu o victorie neta, mai ales spectaculoasa, a lui Kann, sansele de a -l inlocui pe Sarkozy, devin f. mari, pentru ca francezii vor dori sa dea o lectie Americii.

  • #6 by mircea batranu on 18 mai 2011 - 20:37

   Eu cred ca Franta e mana a doua aici! Trebuie sa asteptam 20 mai ca sa vedem jocul!

 1. Zeitgeist Moving Forward | zing.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: