Prostia lui Dominique Strauss-Kahn

Dominique Strauss-Kahn (French socialist polit...

Image via Wikipedia

Seria “prostia în lume”.
Ieri, sâmbătă 14 mai 2011, directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn a fost reţinut de către poliţia new-yorkeză, în aeroport, pe baza unei plângeri de hărţuire sexuală cu agresiune fizică. Victima este o menajeră a hotelului unde era cazat.
Strauss-Kahn era un posibil candidat la prezidenţialele din Franţa.
Două lucruri nu înţeleg:

 1. De ce ar fi hărţuit-o dacă peste căteva ore urma să plece la aeroport.
 2. Câtă prostie poate să zacă într-un asemenea personaj? Dacă se uita spre România sau îl întreba pe Jeffrey Franks despre soluţiile „pohtei”, alegea soluţia unei vuvuzele blonde pe care s-o promoveze ziua într-o funcţie de consilier la FMI iar după ce-ar fi ajuns preşedintele Franţei, ar fi putut s-o numească şi ministru!

Câtă prostie poate fi într-un asemenea om?

Vezi si urmatorul post:

Scandalul FMI de la New York si urmarile

Reclame

, , , , , , , ,

 1. #1 by Viorel Grecu on 15 mai 2011 - 8:58

  Foarte bun articolul !!!

 2. #2 by U R A N U S on 18 mai 2011 - 20:28

  Cazul Strauss-Kahn: Victima sefului FMI are SIDA?

  Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresiune sexuala impotriva unei menajere din New York, are si alte motive de ingrijorare in afara de posibila sentinta cu inchisoarea, intrucat victima agresiunii sale ar putea fi infectata cu virusul HIV.

  Femeia, in varsta de 32 de ani, locuieste impreuna cu fiica sa adolescenta intr-un apartament din Bronx inchiriat exclusiv persoanelor adulte care au SIDA, scrie New York ..”
  –––
  Se pare ca prostia cea mare vine sub acest aspect, desi SIDA este o boala de lux oriunde in occident, nu numai ca exista un oarece tratament, insa cel mai important ramane nivelul de trai si probabilitatea(mica) unei a doua infectii cu ceva „tare’ (ca TBC), care este destul de raspandit (peste SIDA) in tarile africane ,TBC „destul” de eradicat, in occident.Articolul de mai sus spune ca tipa este din Ghana, in alta parte se spune ca este din Guinea (francofona; Guinea Bissau-mult mai mica- vorbeste portugheza ca si Namibia si Mozambic),
  Daca este din Guinea, acolo rata SIDA este f. buna, sub 2%, vs. alte tari africane , peste 40% , iar in acest context, daca se dovedeste teoria conspiratiei, s-a luat in vedere si acest lucru, sa-l infecteze cu SIDA, cea ce va avea repercursiuni de imagine, si se spera, o moarte prematura, datorita acestei infectii suprapuse peste varsta.

  • #3 by mircea batranu on 18 mai 2011 - 20:42

   Nu de SIDA e vorba aici! Dominique a fost un dobitoc! Nu-l plang de mila; el lua o jumatate de milion de euro venit de la FMI/an si statea in hoteluri de clasa! Putea sa-si rezolve elegant problemele dar a fost dobitoc! Si n-are nici demnitatea sa-si „puna pistolul la tampla!” Astia de la FMI sunt disperati pentru ca nu pot intui efectele asupra FMI!

 3. #4 by U R A N U S on 18 mai 2011 - 20:47

  Da, s-ar putea ca anumite tari sa faca „nazuri” despre aceasta situatie, dar in final, Nu FMI se duce sa le dea imprumuturi, ci tarile respective se duc si cer!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: