Masacrul de la Botosani e un test macabru

Young Yago

Mizerabilii de la PDL au masacrat la Botoşani două sute de câini, într-o acţiune menită să vadă reacţia populaţiei la măsuri de tipul “distruge tot”! Nu puteau face asta în Bucureşti fără să testeze mai întâi. Şi? Pentru toate mizeriile făcute, ei nu răspund! Au masacrat, fără să clipească, două sute de animale care nu aveau nicio apărare dar aveau Dreptul La Viaţă!

Măi nenorociţilor, măi ticăloşilor, jigodia nu e în Botoşani ci la Cotroceni!
Toată ţara o duce rău, nu datorită câinilor din Botoşani ci datorită acestei boli numită “jigodie” şi care s-a cuibărit la Cotroceni! Poliţiştii aveau dreptate când strigau “ieşi afară javră ordinară!”.

Vezi şi:
Eutanasierea cainilor este raspunsul la Iesi afara javra ordinara!

Reclame

, , , ,

  1. #1 by alexandru leontescu on 11 mai 2011 - 18:59

    Ma intristeaza sa-mi aduc aminte de ce spunea Mahatma Gandhi, ca modul cum un popor trateaza animalele spune despre el ce fel de popor este…Trist!De la calul ajutor in munca si in lupta, am ajuns la cai omorati cu bata sau toporul, de la cainele credincios, gata sa moara pentru stapan, am ajuns la primar general care sa eutanasieze cainii Capitalei si la nemernici cu instincte criminale care defuleaza asupra unor fiinte fara aparare, ajunse un pericol tot datorita noua, oamenilor!Ne bate Dumnezeu, nu numai cu grindina,seceta, inundatii dar si cu conducatori mai rai si mai prosti decat orice calamitate…

    • #2 by mircea batranu on 11 mai 2011 - 19:29

      Se uita Europa la noi ca la niste barbari veniti din stepele Asiei! Peste toate astea mai trebuia si crima asta! Lumea nu va face diferenta intre jigodiile care conduc statul român si noi ceilalti! Ne baga pe toti in aceeasi oala!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: