Arma secreta si prostia lui Vintu

Să-ţi fie ruşine Sorin Ovidiu Vântu!

bufnita simbolul intelepciunii

Bufnita

Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat pentru o gogoriţă inventată la Cotroceni deşi trebuia arestat demult pentru potlogăriile făcute. Nu singur! El a pus sute de oameni în mişcare, oameni care aveau şi au poziţii de decizie în statul român. Vîntu a existat până acum prin compromisurile făcute iar unul dintre cei cu care a făcut compromisuri este chiar Traian Băsescu. Suntem ţara scrisorii pierdute!
Prostia lui vine din situaţia în care deşi are o avere de sute de milioane de euro, poate chiar un miliard de euro, el n-are libertate. Sorine, în lumea asta mizerabilă politic, dacă investeai două sute de milioane de euro, ai fi cumpărat cincizeci de parlamentari dându-le câte patru milioane de euro fiecăruia. Mai departe n-are sens să-ţi explic mecanismul pentru că-l ştii foarte bine! Nu-ţi stă bine să faci pe patriotul pentru că patrioţii nu escrochează.
Arma secretă a lui Vîntu împotriva lui Băsescu? Dosarul de informator sau filmul întâlnirii cu Băsescu nu au relevanţă. Extrasul de cont de la o bancă străină sau filmul cu Băsescu beat tot nu rezolvă nimic pentru tine. Nici măcar filmul cu partida de sex cu Elena Udrea nu va avea efect pentru că românul găndeşte în termenii “lasă bă, a fost şi el la curve ca tot omul!”. Şi atunci?
Ai un film cu el şi Monica Ridzi? Da, poate fi interesant! Abia aştept să-l văd plângând şi spunând “Să-ţi fie ruşine Sorin Ovidiu Vântu”!

(vezi la min 3)

vezi si Despre semnalul lui SOV si teama lui Virgil Măgureanu

, , , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 30 Aprilie 2011 - 17:52

  Cea ce este bun in acesta baza(biza) politica, este faptul ca acesti caini plini de jigodie au dat si in turbare si astfel avem sansa sa se extermine unul pe altu !

 2. #3 by U R A N U S on 30 Aprilie 2011 - 18:23

  M-am gandit si la asta, tocmai pentru a-i scuti si de suferinte, trebuie sa intervina ARMATA si sa-i bage in custi individuale!

 3. #4 by alexandru leontescu on 2 Mai 2011 - 17:54

  Atunci cand C-tin Duvac, ofiterul de Cercetari penale care-l ancheta pe Vantu, a facut raport pentru a i se permite sa aiba doua incarcatoare la pistolul din dotare, mai ales ca minoritarul si copilul din flori SO Vantu il amenintase si-i spusese ritos ca el urineaza pe generalii romani, actuala presa deontoloaga a cam trecut sub tacere momentul.Cand sacii cu certificate de proprietate erau colectati de tigani prin piete si erau valorificati la FPP II Moldova, de Corneliu Iacubov, nu se luau masuri pentru ca era „vid de legislatie”…!Cand Puiu Tanase si Nelu Pamant, doi tigani care cumparau cam tot pamantul disponibil de la Izvorani si zona Snagov pentru SOV, au fost gasiti EXECUTATI la groapa de gunoi Giulesti, cazul s-a incheiat cu autori necunoscuti! Cand SOV se lauda in public (1998…) ca plateste abonamentele GSM la cca 150 de deputati si senatori, nu s-a adancit informatia…Acum ar trebui sa ne amintim de „grupul moldovenilor”, promovat de fostul secretar general al guvernului, Viorel Hrebenciuc, si care era compus din Dumitru Sechelariu, Corneliu Iacubov, SOV, Liviu Tudor (DIGICOM, pentru cine nu stie este firma care sigura transferul de date intre centralele bancilor comerciale si sucursalele lor din teritoriu, desigur cu acordul BNR!…).
  Romania a fost prinsa intr-un cleste sufocant, in care rusii si sionistii erau falcile, iar minoritarii tigani sefi de clanuri au ajuns parteneri de afaceri cu romanii care faceau si aplicau legile tarii, deopotriva parlamentari sau oameni ai legii.
  Din aceasta trista simbioza, s-a nascut dezastrul economic, politic , moral pe care-l induram acum.Iar sefulica de la SIE ne spune ce spioni tari avem! Se vede din politica externa pe care o are Romania, din primirea in spatiul Schengen, din modul cum sunt tratati cetatenii romani in strainatate…In niciun caz, SOV nu trebuie ignorat si subestimat, nu prin el ca persoana ci prin uriasul „haloimas” in care au fost prinse degetele atat ale politicienilor cat si ale tuturor serviciilor de informatii romanesti.TRIST! Cazul „Pacepa” are macar o explicatie si s-a bucurat de o comisie de ancheta condusa de doi patrioti, Macri si Cosma.Cazul Vantu duce Romania la pieire ca stat, asa cum l-am cunoscut cei din generatia noastra!Mare pacat…Doamne ajuta!

  • #5 by mircea batranu on 2 Mai 2011 - 18:20

   Lumina nu se poate face atat timp cat exista un interes al capului statului sa-si macine adversarii! SOV n-a fost singur; asta am scris si eu ca in jurul lui au fost o gramada de jepcuitori din toate structurile! E bine ca ofiterii mai au datele!

 4. #6 by U R AN U S on 2 Mai 2011 - 19:30

  Singura solutie este -din nou- cea care se impune automat: interventia Armatei, daca aceasta mai are un dram de patriotism . Cred ca in acest context cei mai importanti ofiteri sunt cei cu sarcini judiciare, ei -probabil- stiu toate matrapalzacurile, insa le este impusa tacerea prin diverse metode.Ei ar trebui sa se uneasca si sa iasa „la rampa” in fata poporului, inclusiv cerand asistenta de la la structurile UE sau ONU.In Romania situatia este atat de dezastruoasa incat nici o actiune de acest gen nu poate fi considerata incorecta politic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: