Demisie pentru Botis in loc de arest

Adică ei, în familia Botiş, au pus de-un ONG ca să tragă nişte bani de la buget şi Fonduri Europene sub semnătura lui de ministru. Nelu Botiş nu numai că este un actor prost dar tupeul de borfaş îl face să vorbească despre moralitate într-o situaţie în care, ceea ce a făcut el se numeşte „furt cu premeditare”!
Îl ţineţi minte? Vorbea şoptit şi grav adresându-se cetăţenilor prin intermediul camerelor de TV „ridică-te române şi mergi la muncă!”. Îţi cerea să mergi la muncă pentru ca să aibă ei timp să fure în linişte!
Acum a vorbit despre demisia de onoare! Care onoare? Dacă nu-l prindeau cu furtul, lucrurile mergeau în continuare! El trebuia arestat! Furtul e furt!

vezi si

Despre demisia de onoare

, , , ,

 1. #1 by U R A N U S on 21 Aprilie 2011 - 2:05

  da , gunoiul trebuie pus la saramura, adica la ocna!

 2. #2 by U R A N U S on 22 Aprilie 2011 - 19:37

  Se pare ca va scapa cu fatza curata, pentru ca a-ti da demisia dintr-un asa inalt post, in Romania, in primul rand cred ca este novelty si , altfel, echivaleaza cu sinuciderea, de unde iertarea completa (mai ales ca e saptamana patimilor!).Oriunde , unde exista o justitie normala, si el si la sua mujera, ar infunda puscaria. Mai sunt cateva „procese mari” pe rol, cred ca toate vor avea acelasi final: demisii, „mustruluiri”, iar in cel mai rau caz, condamnare cu suspendare.Macar de ar fi storsi de averi, de bani, asa cum sugereaza D.Diaconescu, decat sa-i bage la puscarie! Nu cumva ii e si lui teama de ceva?

  • #3 by mircea batranu on 22 Aprilie 2011 - 19:53

   Vad ca se practica asta! Adica nu mai conteaza ca omul a furat! Isi da o demisie dupa ce-si face plinul si e lasat in pace! Puscaria e pentru oamenii simpli nu pentru borfasii astia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: