Prostia la romani. Azi Elena Udrea again

Întrebată fiind despre prestaţia de dansator şi interpret a păpuşii de serviciu a PDL-ului numită Tălmăcean, vuvuzela de serviciu a cotrocenilor, Elena Udrea, recidivează în prostia ei de genul „câte cărţi trebuie să citeşti ca să fii intelectual” şi face o comparaţie cu preşedintele Obama care a fost prezentat într-o emisiune TV, dansând!

Vezi tu Elena, dacă singurul orizont pe care-l ai este cel din momentul în care ai ieşit de sub biroul lui Băsescu, n-ai cum să înţelegi că dacă un ziarist, un realizator TV, un comentator sau un om simplu,  îşi poate permite să comenteze prestaţia oricui, pentru că o face în nume propriu, un ministru nu are acest drept pentru ca el reprezintă ţara! Dar când educaţia e înlocuită de tupeu, ce poţi să mai pretinzi? Ţie ţi-a fost vreodată ruşine?

vezi momentul surprins de videonews
Vezi aici reacţia Elenei Udrea şi a lui Vasile Blaga la prestaţia „artistică” a consilierului Tălmăcean.

Borfasii de la PDL au iesit din recesiune
Fax Romania: Romania, Franta, chiloti, Schengen, anchete
PDL intre onanie si fetisism

 

, , , , ,

 1. #1 by silviu totti on 14 Aprilie 2011 - 17:43

  Femeia asta nu este proasta, in sensul propriu, are o anumita doza de curaj si o certa ambitie de parvenire, pe care ostilitatea mass media i le accentueaza.Va pieri pe limba ei, pana la urma, pentru ca si ea este o creatie artificiala, aparuta nu prin propria munca , munca validata de nevoile reale ale societatii romanesti, ci ca rezultat al unor complicitati de ordin economic(in principal ilicit…) dar si omenesc (la modul propriu, ca slabiciune morala…) ale unor persoane din anturaj.
  Folosita pentru declansarea unor lupte pentru putere (biletelul lui Tariceanu…), a confirmat prin loialitatea fata de banda si ulterior i s-a creat o platforma de natura a-i justifica gestionarea unor sume imense si ocuparea unei functii inalte in stat.
  Este de retinut modul PERSEVERENT in care evita sa dea „piept” cu persoane cu adevarat importante pe plan international, fiind greu de imaginat ca „jurista” sau „absolventa Colegiului National de Aparare” va fi in stare sa faca ceva pentru Romania la intalnirile in care pozitia tarii noastre ar trebui sustinuta in confruntare cu cea a altora…
  Magariile cu calendarele cu poza dansei pentru elevi (atentie la ce spuneau copii despre „sotia lui Basescu” si alte „perle”…), cu dulciuri aruncate pe fereastra „gipanului” si
  crosetarile cu mopul ne arata nivelul real al educatiei acestui palid epigon „lupescian”, dar nu as baga mana in foc pentru cine tine sforile marionetei!Mare atentie!

  • #2 by mircea batranu on 14 Aprilie 2011 - 20:21

   @Silviu Nu prea suntem de acord aici! Eu spun ca ea este proasta dar tupeista! Ea executa ordinele primite! Eu am scris din 2009 ca rolul ei e transferul banilor spre sefi! Tupeul si nesimtirea nativa o fac sa razbeasca! Ea nu stie unde e Marea Neagra dar stie biroul lui Basescu! Un om destept nu accepta sa duca in derizoriu statul si tara! Minte si fura cu nerusinare! Un om destept nu accepta sa manance orice rahat pentru a se mentine pe pozitie! O femeie desteapta isi mai alege si flautul chiar daca nu e cel fermecat!

 2. #3 by U R A N U S on 14 Aprilie 2011 - 18:06

  There is… un proverb(romanesc?) care zice, „Mai bine la pierdere cu desteptul, decat la castig cu prostul”, si referitor la aceasta ministra, (si la alti amploiati de „inalta clasa”) nu pot fi -chiar deloc- acuzati de prostie, ci -mai degraba, chiar obligatoriu- de ticalosie, iar marele pericol de abia de acum se intrezare, pentru ca un destept cu inclinatii criminale este cu mult, cu infinit mai mult, mai periculos decat o minte sub- sau chiar mediocra.
  dar cum ziceam (prin confuzie) de A.vass, acestor tipuri le place sa stea pe „acoperisul firbinte”, doar pentru a fi in game!

 3. #4 by U R A N U S on 15 Aprilie 2011 - 16:18

  pe mine nu ma intereseaza daca ea sufla in flaut, oboi, fluieras de soc(mult zice cu foc!) sau sufla in taragot sau saxofon, problema este ca ea s-a inserat singura intr-o mafie care a delapidat economia nationala si a spoliat peste 75% din populatia tarii, de unde -candva- va trebui sa plateasca, impreuna cu restul trupei.Altfel nu cred ca este proasta in sensul strict al cuvantului, insa , da, tupeul o face sa inainteze prin gloata in care se invarte.

  • #5 by mircea batranu on 15 Aprilie 2011 - 19:58

   Asta e spaima lor! Daca pica Basescu ei vor ajunge in fata justitiei iar justitia apartine celui ce detine puterea (sic!) Vezi cum se razbuna soarta?

 4. #6 by U R A N U S on 16 Aprilie 2011 - 19:57

  Daca se schimba sistemul si sunt inlocuite personajele, nici justitia nu poate merge inainte fara schimbari serioase, si de aici, spaima acestora( a actualilor guvernanti) trebuie sa fie una reala.

  • #7 by mircea batranu on 16 Aprilie 2011 - 20:08

   Ei s-au crezut destepti pentru ca au furat cu legea-n mana! Adica au facut legi care sa nu-i condamne daca un pix costa 1000 euro sau o roaba cu pietris costa 2000 euro! Reaua intentie si premeditarea nu sunt greu de dovedit mai ales ca o serie de politisti procurori si judecatori abia asteapta sa faca putina curatenie!

 5. #8 by U R A N U S on 16 Aprilie 2011 - 21:28

  In cazul Romaniei intentiile malitioase, chiar malefice si premeditarea acestora, intr-adevar, nu sunt deloc greu de dovedit, si chiar fara multa investigatie, putandu-se merge direct la efecte, la urmarile acestor guvernari: genocid economic, cultural si biologic, fara putinta de tagada ! As vrea sa vad acesti justitiari in actiune! Stiu ca exista si ca intr-o zi vor iesi in fata!

 6. #9 by U R A N U S on 16 Aprilie 2011 - 22:11

  (cateva spicuiri din) Testamentul Regelui Carol I, februarie,1899

  „Testamentul meu, scris si iscalit de propria mea mâna, la 14/26 februarie 1899, în capitala mea, Bucuresti….

  . Zi si noapte, m-am gândit la fericirea României, care a ajuns sa ocupe acum o pozitie vrednica între statele europene,…

  …, am reusit sa ridic, la gurile Dunarii si pe Marea Neagra, un stat înzestrat cu o buna armata si cu toate mijloacele, spre a putea mentine frumoasa sa pozitie si realiza odata înaltele sale aspiratiuni…

  … calauzit fiind prin deviza: “Totul pentru tara, nimic pentru mine”..

  …Prin o buna gospodarie si o severa rânduiala în cheltuieli, fara a micsora numeroasele ajutoare cerute din toate partile, averea mea a crescut din an în an, asa ca pot dispune astazi de sume însemnate, în folosul scumpei mele Românii si pentru binefaceri. Am hotarât dar o suma de 12 milioane de lei, pentru diferitele asezaminte, noi fundatiuni si ca ajutoare. Aceasta suma va fi distribuita precum urmeaza: 1. La Academia Româna, sase sute mii de lei, capital pentru publicatiuni. 2. La Fundatiunea mea Universitara, pentru sporirea capitalului, sase sute mii de lei. 3. La Orfelinatul “Ferdinand” din Zorleni, lânga Bârlad, pentru sporirea capitalului, cinci sute mii de lei. 4. Pentru întemeierea unui internat de fete de ofiteri în armata mea, cu un institut de educatiune, cu un învatamânt practic, la Craiova , doua milioane lei. 5. Pentru întemeierea unei scoli industriale la Bucuresti, trei milioane lei. (Urmeaza alte 12 legate).
  CAROL

  Am scris si iscalit cu propria mea mâna acest testament, pe doua coale, formând opt pagini, legate cu fir rosu si am pus sigiliul meu.

  sursa: Jurnal de istoric

 7. #11 by silviu totti on 18 Aprilie 2011 - 17:34

  Cred ca Testamentul Regelui Carol I ar trebui invatat din clasele primare, in toate scolile din Romania!Pacat ca urmasii sai (nepotii…) nu s-au ridicat la inaltimea asteptata.
  In rest, cine ne-a studiat slabiciunile a facut-o foarte bine, pentru ca o asemenea „haita” nu ar fi ajuns sa ne guverneze fara sprijin extern.Nu imi fac mari iluzii cu justitia, pentru ca nu poti cere prea mult unei „baschetbaliste” (nu sunt misogin…) intr-o functie in care experienta de viata este conditie obligatorie, pe langa stiinta de carte.Pe casetele video de la fostul „Sexi-club”, disparute ca si acesta, s-a afirmat ca aparea un „crai”, Doru Trifoi, fost secretar de stat la Justitie dar si fost presedinte al Comisiei de cercetare a abuzurilor de la „Bancorex”.Unii magistrati au fost informatori, altii ofiteri acoperiti, este foarte greu sa apara „justitiari” salvatori ai patriei, mai ales ca mass media tace in mod ciudat dupa ce se agita pe cate o tema gen Luminita Sega (Dumnezeu sa o odihneasca…), Ciprian Nastasiu,
  cazuri in care ar trebui mers pana la capat cu „lumina”…
  Ca sa ne „simtem” bine, sa stii ca „Uvertura” la „Flautul fermecat” se mai numeste”slitz”…

 8. #13 by U R A N U S on 19 Aprilie 2011 - 19:02

  Ioana Basescu inregistreaza marca „Miscarea populara”

  Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui, a depus, la data de 11 aprilie, la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), demersurile necesare pentru inregistrarea marcii „Miscarea Populara”, potrivit Buletinului Oficial de Proprietate Industriala….

  ..Solicitarea Ioanei Basescu s-a incadrat in clasele 41, 42 si 45, ce reprezinta o indicatie generala a domeniului caruia ii apartin produsele si serviciile…

  …Clasa 45 cuprinde servicii juridice, servicii de securitate pentru protectia bunurilor si persoanelor, servicii personale si sociale oferite de terti pentru satisfacerea unor nevoi individuale. Aceasta clasa cuprinde in mod particular: servicii oferite de juristi unor persoane, grupuri de persoane, organizatii sau intreprinderi; servicii de investigatii si supraveghere referitoare la siguranta persoanelor si a colectivitatilor; servicii oferite unor persoane pentru evenimente sociale, de ex. servicii de escorta, agentii matrimoniale, servicii funerare.”
  ––––––
  Aceasta mutare, bagata pe gat romanilor, are 2 scopuri, primul este cel absolut declarat si la fel de necesar pentru intreaga familie(mai ales pentru viitorul ex-presedinte), de protectie, iar celalat motiv, este derivat din titlu, ‘popular” adica -vezi, doamne!- va ajuta poporul; cum am zis, praf in ochi, sa dea impresia (pentru cine se mai lasa prostit) ca compasiunea casei prezidentiale , pentru popor, e una autentica! Hai sa fim seriosi!
  Totusi, daca scopul firmei este entertainment, nu trebuia inclus poporul (sclavii nu se distreaza) ci trebuie sa-i spuna, scurt:
  „Gheesha Prezidentiala”

 9. #14 by U R A N U S on 19 Aprilie 2011 - 19:23

  Trebuie sa acceptam ca este o miscare inteligenta, mai ales cand tartorele al batran vrea sa modifice constitutia, cu ajutorul …miscarii populare, adica prin vot! Exact ca in exclamatiile de mare mirare ale lu’ conu’ Iancu, vespuccizata:
  „Cu poporul, despre popor si pentru…0,02 la suta , din popor!”

  • #15 by mircea batranu on 19 Aprilie 2011 - 19:26

   Da; isi cauta scaparea; nu s-a gandit ca-si baga si copiii in mizeria lui!

 10. #16 by U R A N U S on 19 Aprilie 2011 - 19:26

  ieri, pe Vox Publica, un articol „Chiorul ajuns rege in tara orbilor”, titlu pe care l-am parafrazat, iar aici il completez:
  ” CHELUL (s-a) AJUNS FRIZER IN TARA SCALPATILOR,
  IAR URDA PE POST DE SMANTANA NATIONALA”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: