Borfasii de la PDL au iesit din recesiune

Aseară, într-o emisiune a postului Realitatea TV, am văzut-o pe borfoştina de serviciu a lui Boc, numită Andreea Vass, sfidând pe toată lumea. Borfoştina este de regulă o blondă scoasă de sub birou şi pusă în situaţia de a-i înjura pe ceilalţi şi de-a minţi permanent clamând adevărul. Adică “să spunem oamenilor adevărul  înseamnă să minţi fără nicio remuşcare. E liberă pentru că justiţia le aparţine!

Astăzi 1 aprilie 2011, într-o emisiune a postului Antena3, intervenind în dezbaterea situaţiei create prin anunţul Primului Ministru, cum că nu va repecta hotărârea instanţei şi nu le va înapoia drepturile profesorilor, numitul Daniel Funeriu, în prostia şi tupeul caracteristice lui, a declarat că el “nu aduce cuvinte injurioase interlocutorilor” pentru că “aşa a fost învăţat în familie”. Înseamnă că furtul, înşelăciunea şi nesimţirea le-a învăţat în familie! Singur a spus asta! E liber şi el pentru că justiţia le aparţine.

Borfaşii de la PDL trebuie să ajungă acolo unde le e locul pentru toate mizeriile pe care le-au făcut! Nu trebuie lăsaţi să fugă din ţară!

Borfosmecherul de România
Tupeu de borfas la Realitatea: Daniel Funeriu
Nesimtirea la români: Puloverul lui Băsescu, lalelele lui Flutur si milioanele Andreei Vass
Speranta si tristetea zilei de 15 septembrie
Ce înseamnă tupeu de borfaş?
Expertele României. Poza de familie.

Reclame

, , , , , ,

 1. #1 by silviu totti on 1 aprilie 2011 - 15:29

  Siguranta si tupeul pseudo-expertei crescuta de o alta excrescenta maligna a puterii portocalii,numitul Theodor Stolojan, ne indica , as spune cu certitudine, apartenenta ei la
  „oculta” politico-economica ce a distrus tara in folosul unei(unor…) interese straine.
  Sper doar ca gabaritul din ce in ce mai impresionant o va impiedica sa ne mai strice serile cu zambetul arogant si sfidator, de om care nu mai are nimic de invata.Nici macar respectul pentru cei care au muncit, au creat avutia unei tari si care au ramas doar cu „iesirea din sistem” pe lista de prioritati a Boc-ciului…

  • #2 by mircea batranu on 1 aprilie 2011 - 15:54

   Ea nu apartine unei „oculte” si nici macar unei structuri de decizie locala; este o borfistina cocotata intr-un post si pusa sa manance permanent un rahat pentru a enerva lumea! Se da mare experta in economie cand este intr-un mediu de oameni de cultura! In rest tipa e out! Eu sunt convins ca va plati si ea cu varf si indesat nesimtirea acestei perioade!

 2. #3 by U R A N U S on 1 aprilie 2011 - 18:11

  „TOATE DRUMURILE DUC LA ROMA”, adica o parafrazare care ne obliga (mai ales prin faptul ca si justitia e in mainile lor)sa intelegem ca singura solutie este Armata, interventia acesteia soft sau hard, arestarea acestui guvern, a capilor din precedentele, dizolvarea parlamentului de popandai care nu au nici un cuvant de spus la directivele venite de sus (exceptie , cand isi cresc si voteaza salariile) , si imediat anuntarea unei amnistii nationale, adica cei cu mai mult de 10 milioane(sa zicem) in cash si proprietati, au 48 de ore sa returneze chiar si 90% din tot ce au „acumulat”(adica jecmanit) intr-un fond de reconstructie nationala , in acest fel fiind lasati in pace, altfel cei care se va dovedi ulterior ca (pastrandu-si avutiile) le-au acumulat prin orice fel de frauda, le vor fi confiscate in totalitate , iar ei vor fi diferiti noii justitii, ca sabotori ai economiei nationale si coautori la genocid lent, asupra populatiei.

  • #4 by mircea batranu on 1 aprilie 2011 - 18:25

   Subscriu celor spuse! Ma refer la „justitie” nu in sensul sentintei ci al aplicarii legii!

 3. #5 by U R A N U S on 1 aprilie 2011 - 19:45

  NUMAI PORNIND DE LA ACEST PUNCT SI COPIIND MODELELE Monarhice europene(adica din fiecare ce e mai bun) , si ma refer ca politic, modelul Englez, ca economic , modelul norvegian, avem sanse realiste sa avansam rapid si sa ne integram cu adevarat in comunitatea economica si spirtuala a Europei. pentru ca nu exista nici un dubiu, Romania inca are resursele naturale necesare , iar cele umane inca mai pot fi modelate in sensul pozitiv, insa este nevoie de o interventie „in forta” a Armatei si a elitei intelectuale romanesti. La acest punct istoric, numai cele doua, impreuna, mai salveaza natia!

  • #6 by mircea batranu on 1 aprilie 2011 - 20:09

   @Uranus Noi nu putem sa fim englezi sau norvegieni; noi trebuie insa sa fim romani mai destepti si mai ales mai civilizati! Asta putem sa fim!

 4. #7 by Ion on 1 aprilie 2011 - 23:54

  Sunt curios cu ce a mintit. Si eu am vazut emisiunea si a spus adevaruri atat cat a apucat. Am fost oripilat de calitatea dezbaterii si de injuriile grosolane folosite. A fost super jegos atacata. Mi s-a parut ca a rezistat mult peste normalitatea umana.

  • #8 by mircea batranu on 2 aprilie 2011 - 11:25

   @Ion
   Daca iti este greu sa vezi realitatea, uite cum te sfatuiesc:
   1-elibereaza-ti mintea; asta se face prin educatie si cultura
   2-canalizeaza-ti privirea asupra evenimentului dar dintr-o zona in care sa nu fii afectat
   Observ ca apari mereu sa iei atitudine! Daca vrei s-o vezi cum este, incearca sa te detasezi!
   Altfel, atentie!, ajungi ca baiatul care a vorbit despre calitatea dascalilor si a invatamantului romanesc!
   Realizezi ce ti-am spus acum?

 5. #9 by U R A N U S on 2 aprilie 2011 - 21:20

  Am mai auzit de aceasta Andrea, si am inteles ca este (printre altele, banuiesc) si multimilionara, iar asta cam spune multe, daca nu totul: cine poate deveni multimilionar intr-o economie muribunda, in timp ce grosul populatiei saraceste cu viteza de High Speed Internet?

  • #10 by mircea batranu on 2 aprilie 2011 - 21:32

   Asta e cheia succesului pregatire=0 tupeu=cat se poate si atunci tragi si din fonduri si din buget prin rude!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: