WikiLeaks si patriotii romani

 

hartie igienica

hartie igienica

Vaticanul a depus eforturi enorme şi a dus lupte grele pe vremea Papei Ioan Paul al II-lea dar şi acum, pentru a beneficia de analizele lui Bogdan Chireac. Agenţia France Press anunţă că preşedintele Sarkozy plânge şi acum pentru că nu a reuşit să-l coopteze. Această luptă a fost câştigată de Ambasada US din Bucureşti iar Nicholas Taubman, fostul ambasador al US, a fost fericitul beneficiar al inteligenţei fripturistului.
Bogdan Chireac depăşeşte categoria borfoşmecherilor. Şi-a turnat colegii de presă, a sifonat bani prin firma lui, a mâncat căcat cât a putut şi pe unde a putut, vorbind afectat şi cu gravitate despre lucruri pe care nu le-a înţeles vreodată. Este un personaj greţos prin prezenţa lui în diverse emisiuni. Unii spun că ar avea limba catifelată. L-aţi auzit vreodată pe borfoşmecher să-şi ceară scuze?

toilet paper
MySpace GraphicsMyspace Layouts,Graphics, and Comments!

Faptul că Băsescu ne-a anunţat ce va apărea din cablogramele WikiLeaks, nici nu ne mai miră! Fondurile înghiţite de serviciile speciale într-o ţară care se chinuie să supravieţuiască, trebuiau să-şi găsească o justificare.
În afara WikiLeaks, un alt mare patriot român, Adrian Severin, murdar rău de tot pe la gură şi el, a încercat să mute Teatrul Naţional la sediul PSD. Lume emoţionată, lacrimi, afecţiune, durere afişată. Le-a vorbit cu “Dragii mei” şi niciunul dintre activiştii prezenţi nu l-a tras de urechi.
Deşi au încălcat grav reguli ale societăţii şi ale statului, amândoi sunt bine merci şi vor îmbogăţi colecţia de hârtie igienică a lui Băsescu.

Reclame

, , , , , , , ,

 1. #1 by silviu totti on 29 martie 2011 - 12:35

  Ar fi interesant de studiat ce afaceri face Bogdan Chireac pe la Primaria sectorului 1, a lui
  Chiliman, pentru ca o caracatita are, mai multe brate…

  • #2 by mircea batranu on 29 martie 2011 - 13:06

   Nu stiu dar nu mai suport sa-l vad facand pe victima si pe marele expert! Banii n-au miros!

 2. #3 by U R A N U S on 29 martie 2011 - 18:03

  (pe vremuri), un copil, vede cum o masina straina opreste si-l intreaba pe un militian care este drumul spre litoral, numai ca militianul nu intelegea .Strainul il intreaba in vreo 3-4 limbi si neprimind un raspuns , pleaca.Copilul, vine la militian si-i zice :nenea militianu, ati vazut cate limbi stia omul ala? La care acesta zice:
  „Ei si, i-a folosit la ceva???!!!
  ––
  Asta este si cu Romania in general, prin raspunsul particular almiliardarului politic Dan Voiculescu:’
  ” Cine este WikiLeaks ???!!!

 3. #4 by U R A N U S on 30 martie 2011 - 15:18

  Morala (sau macar talcul) este ca oricat ar latra, sau urla asa-zisele watchdog organizatii,
  hienele post-neo-comuniste trec-spre granita, spre litoral sau spre munte- in Bentley-luri (sau alte marci) exorbitante ca pret, in timp ce ursul national (poporul) ramane (…de fraier!) pentru ca hiberneaza chiar si vara !

  Chestia a fost de mult demontata si explicata (peste 150 de ani inainte) de A.Muresan , care -tocmai de asta – a si scris „Desteapta-te Romane”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: