Marele patriot Adrian Severin

Eva handbag Tanner Krolle

Image via Wikipedia

Râde lumea de noi!
Adrian Severin, cel care cocheta acum doi ani cu postul de Comisar European pentru una din comisiile importante, a pus botul la un ciubuc la Bruxelles! Dar nu pentru asta a sărit lumea de fund în sus ci pentru că el este incomod! Aşa spune el!
Mare patriot! Şi el şi Bodu sunt oportunişti prin excelentă! Valoarea individuală e zero dar tupeul e mare cât cuprinde!
Adrian Severin a făcut lobby în favoarea României, asta susţine el! E drept că amendamentele ar fi favorizat nişte investitori arabi dar “şi arabii e români”!
Mare patriot.  Auzi minune!
A jucat într-un rol al celor de la The Sunday Times care turnau episoade pentru „cascadorii râsului„!
Râd şi cei din PDL pentru că niciunul dintre ei n-ar fi pus botul la aşa o sumă mică! Adrian Severin a picat pe un preţ asemănător celui  pe care vuvuzela blondă îl aruncă pe o poşetă!

 

Reclame

, , , , ,

 1. #1 by silviu totti on 21 martie 2011 - 15:34

  Mai devreme sau mai tarziu, aceasta gogoasa (la un moment dat, chiar la propriu…!) trebuia sa plesneasca. Obscur juristconsult la ICE Geomin, saltat de valurile evenimentelor din decembrie 1989, individul avea sa-i urmeze la conducerea ANP (Agentia Nationala pentru Privatizare), unei alte „Jane Calamity” din epoca post decembrista, respectiv lui Teodor Stolojan, fiind unul din principalii vinovati de distrugerea zestrei economice a Romaniei.Esuat in PSD si recompensat cu un post de europarlamentar dupa ce a fost un fel de raportor (!…)pe la OSCE, este un fel de pion otravit pentru social-democrati, cam la fel cum este ipocritul Petre Roman, fostul lui sef, pentru liberalii lui Crin Antonescu.
  Ei au fost instrumentele folosite de oculta care a preluat si pradat Romania dupa 1989, si-au facut datoria si sunt recompensati cu diferite sinecure.Basescu, Boc & Comp sunt doar tinte false, nu mai putin nocive si distrugatoare pentru interesele reale ale Romaniei si romanilor,dar doar INSTRUMENTELE prin care statul roman a fost destructurat, dezarmat si jefuit! Nicio pedeapsa nu este prea mare pentru „tagma jefuitorilor”!

 2. #3 by U R A N U S on 23 martie 2011 - 17:53

  Adrian Severin are in conturi aproape un milion de euro

  Europarlamentarul Adrian Severin are in conturi echivalentul a circa 1 milion de euro, dupa cum reiese din ultima sa declaratie de avere, completata in octombrie 2010. Severin are o serie de…

  _________
  cea ce inseamna ca , per total(case, aurarie, terenuri, etc. etc.) tipul „valoreaza” macar 10 milioane, adica salariul minim a zeci de mi de romani, pe cativa ani! Individul trebuie verificat la sange, si tot ce nu poate fi justificat legal cat si moral, trebuie confiscat, iar el trimis intr-o lunga vacanta la Ocna Mare! Intrebarea este, cine are asa intentie, in situatia cand coruptia din Ro este quasigenerala?

  • #4 by mircea batranu on 25 martie 2011 - 16:20

   Un oportunist pe care-l stiu din studentie! Avea un dosar foarte bun!
   Acum face pe victima! Tupeu de borfas!

 3. #5 by U R A N U S on 23 martie 2011 - 18:33

  cateva rime, din „Tara de pripas” de A.Vlahuta

  „…In zece ani ce de-a lingai
  Nu se vazura-n slujbe mari,
  Cati oameni fara capatai
  N-ajunsera milionari!
  Veniti si voi, straini calici,
  Si strangeti tot ce-a mai ramas!…
  . . . . . . . . . . . . . . .
  Ce sa mai faci? Ce sa mai zici?
  Sarmana tara de pripas!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: