Lucian Bute si soldatul universal

Lucian Bute

Image via Wikipedia

 

 

Singurele succese româneşti în ultimii trei ani au fost ale lui Lucian Bute. În toate domeniile, de la ştiinţă la cultură şi de la politică la sport, un singur român a realizat o performanţă recunoscută pe întreg globul pământesc. În rest, România este sub semnul dezastrului.

Meciul lui Lucian Bute cu irlandezul Brian Magee (19 martie, Montreal), pentru titlul mondial IBF la supermijlocie, a fost transmis în direct de postul B1TV, vezi secvenţele şi comentariile pe Bute l-a făcut KO pe Magee în repriza 10!


Meciul a fost foarte greu şi am avut impresia că Magee este „soldatul universal” care, deşi e împuşcat şi are-n el o sută de gloanţe, nu piere!

Dacă încasezi un croşeu, o directă sau un upercut de la Bute, începi să vezi tsunami pe cer şi autostrăzi în România! Magee, irlandezul, este croit din altceva iar lui Lucian Bute i-au trebuit zece runde până să-i găsească punctul vulnerabil.

Cinste ţie Lucian Bute!
Vezi si
2009 – Remember – România
Remember 2010 Romania

Anunțuri

, , , , , ,

  1. #1 by U R A N U S on 20 Martie 2011 - 21:47

    „Il felicit pe Lucian Bute, victoria in fata lui Magee confirma inca odata valoarea acestuia. Asa cum s-a dovedit, sportul aduce cele mai mari beneficii de imagine Romaniei.”
    ____________
    Si a fost felicitat de doamna blonda cu frunza galbena, care stie din proprie experienta, ca orice sport-inclusiv culturismul de camera- te duce pe cele mai inalte culmi, inclusiv ministeriale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: