Jandarmul, pistolul si spaima firmelor de recuperare

 

pistoletul carpati

Ieri, 17 februarie 2011, un jandarm a plecat într-o plimbare, având pistolul din dotare, un Carpaţi cu încărcătorul plin! Nu este important numele jandarmului şi nici nu vreau să-i aduc vreun prejudiciu prin acest text. Dar, în momentul în care televiziunile au anunţat evenimentul şi l-au legat de faptul că omul avea datorii la bănci, s-a declanşat panica în rândul firmelor de recuperare. Aceşti borfaşi, numiţi pompos EOS-KSI,  Credit Express şi Kruk Intenaţional, au reacţionat imediat şi şi-au închis sediile şi call centerele. Ei nu s-au mai substituit nici procuraturii şi nici altor instituţii ale statului pentru că nu mai poţi fii bărbat dacă ai izmenele pătate! Şansa lor a fost că nu s-au întâlnit cu OMUL! Dar OMUL, ajuns la capătul răbdării în nişte vremuri mizerabile, a avut un moment de luciditate, n-a făcut victime şi s-a predat! Dacă aş avea puterea, l-aş ierta şi l-aş ajuta!

El poate deveni un caz singular sau nu! Cine ştie?

vezi si:

S-a sinucis vreun angajat al firmelor de recuperare?

Reclame

, , , , , , , ,

 1. #1 by Constantin Ciobanu on 22 februarie 2011 - 11:32

  Date privind execuţia bugetului general consolidat al României, pe anul 2010
  1. Astăzi, 18.02.2011, am intrat in posesia datelor privind execuţia bugetului general consolidat al României, pe anul 2010. Oricine poate găsi aceste date pe: http://www.mfinante.ro/acasa.html?method=detalii&id=3940
  2. Sunt revoltat. Nu numai din cauza cifrelor pe care le voi comenta aici dar, mai ales din cauza faptului ca nimeni din clasa politica, şi nici din aşa zisa societate civilă, nu zice nimic.
  3. În anul 2010, România a realizat un PIB egal cu suma de 121,5 miliarde de euro. Veniturile bugetului general consolidat al României, în anul 2010, a fost de 40,0 miliarde de euro, adică 33% din PIB, faţă de 32%, în 2009.
  4. Salariile bugetare au fost egale cu 10,2 miliarde de euro, pensiile, 10,0 miliarde, ajutoarele (veniturile) sociale, 6,3 miliarde. În total, 26,5 miliarde de euro. Cu mult mai puţin decât totalul veniturilor bugetului(40,0 miliarde de euro).
  5. Totalul cheltuielilor bugetare a fost egal cu suma de 50,0 miliarde de euro, cu 10,0 miliarde mai mult decât totalul veniturilor. Asta înseamnă un deficit bugetar de 10,0 miliarde de euro, acoperit din noi împrumuturi.
  6. La cheltuielile cu salarii, pensii, ajutoare sociale, mai trebuie să adăugăm 2,5 miliarde de euro, pentru rambursări de împrumuturi şi dobânzile aferente. Ajungem la 29,0 miliarde de euro. Restul, până la 50 miliarde de euro, suma de 21,0 miliarde de euro, a fost cheltuită pentru achizitionarea de bunuri şi servicii, adică pentru…borduri.
  7. În anul 2010, România ar fi putut să aibă un buget echilibrat, de 40,0 miliarde de euro, şi la venituri, şi la cheltuieli. Guvernul a dispus de nu mai puţin de 11,0 miliarde pentru…borduri. Nu le-a ajuns. Au mai îndatorat statul român, adică, pe noi, cu încă 10,0 miliarde de euro. Au minţit poporul că se împrumută pentru salarii şi pensii, dar s-au împrumutat ca să umfle buzunarele clientelei politice. Ca şi în anul 2009.
  8. Până când îi lăsăm să-şi bată joc de noi? Cât mai aşteptăm până ne ridicăm la luptă?
  De ce merge atât de greu constituirea de celule locale ale Mişcării pentru România?
  Constantin Cojocaru / februarie 18, 2011 la 3:18 pm : http://www.variantacojocaru.ro/
  Doctrina Constantin Cojocaru : http://www.universulromanesc.com/ginta/forumdisplay.php?f=223
  Ingineria financiară pusă la cale de „băieţii deştepţi” – Scrisoare deschisă (III), adresată Domnului Traian Băsescu, Preşedintele României: http://www.universulromanesc.com/ginta/showthread.php?t=1184
  Detalii/metodologie: http://www.legiuneastraina.org

 2. #2 by U R A N U S on 23 februarie 2011 - 20:34

  „varianta Cojocaru”… orice varianta, are acelasi efect pe care il are lumanarea la capul mortului: lumineaza, dar nu desteapta!
  Singura varianta valabila este Armata, arestarea guvernului, desfintarea parlamentului, plebiscit pentru Monarhie/republica, si nu dupa, ci in acelasi timp, formarea unui fond de reconstructie, in cea mai mare parte confiscand averile celor imbogatiti ilegal, si inceperea de investitii nemaiintalnite in Romania, in special in agricultura si energie verde, actiuni care vor scada rapid rata somajului si vor creste veniturile celor multi, de unde si puterea de cumparare, iar ciclurile se vor relua automat, mai ales daca agricultura si energia vor produce si mai mult si mai ieftin

 3. #3 by U R A N U S on 3 martie 2011 - 1:59

  Se pare ca guvernul Romaniei trage cu urechea la ce discutam noi pe aici, chiar azi am vazut in presa romaneasca, cum ca, guvernul vrea sa-si arate coltii la cei cu averi fabuloase.Mult noroc! Sau cum ziceu minerii”Arzai-ar focul!”

  • #4 by mircea batranu on 3 martie 2011 - 8:46

   Sunt doua categorii de oameni cu bani! Ai lor, ai celor de la PDL, astia sunt cei buni si nu vor pati nimic! Ceilalti insa sunt cei rai si vor fi tarati prin instante!

 4. #5 by U R A N U S on 3 martie 2011 - 18:10

  Deci inca o dovada ca tara are nevoie de o institutie echidistanta, care niciodata nu a fost, nu este si nu va fi presedintia, pentru ca acesta -presedintele-este exponentul unui partid.Simplu! Romania are nevoie de Monarhie! La fel de simplu si la fel de adevarat!

 5. #6 by Gicu Constantin on 12 iunie 2012 - 20:29

  Are nevoie de Monarhie, ca sa devenim cu totii iobagi lipiti de glie, sau parte aia de istorie n-ai citit-o ?

  Romania are nevoie de romani uniti, nu de misei si javre, si pup-in-cur-isti, care sunt foarte multi acum.

 6. #7 by U R A N U S on 15 iunie 2012 - 6:12

  Corect! numai ca istoria arata ca pentru a avea un popor unit, este nevoie de un liant sau o piatra”din varful unghiului”, cea ce pentru romani -din nou dovedit istoric- a fost Monarhia, iar republica (presedintia) este dovedit zi de zi, este -fara putinta de tagada- calea extinctiei poporului roman.
  Si de acord ca tara nu are nevoie de misei si javre si nici de pupincuristi, pentru regele Mihai sau nu stiu care presedinte…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: