Tupeu de borfas la Realitatea: Daniel Funeriu

O atitudine tipică borfaşului este faptul că explică lucruri pe care nu le înţelege. În seara asta am suportat o emisiune la RealitateaTV în care unul din borfaşii ajunşi în funcţia de ministru al guvernului Boc, Daniel Funeriu, adoptând o atitudine sfidătoare la adresa tuturor celor ce-l interpelau, dădea răspunsuri despre noua lege a învăţământului.
Legea a fost proiectată şi realizată la Cotroceni! Dar papagalul care a ajuns ministru, în loc să privească toată situaţia cu modestie şi responsabilitate, se înfoaie şi ia în derâdere tot ce există.
Că n-a înţeles nimic din Educaţie şi nici din Învăţământ e una, că este absolvent al celor şapte ani de-acasă la fără frecvenţă e altă poveste dar cineva trebuie să-l trezească. Pentru că borfaşul ăsta n-a respectat pe nimeni în viaţa lui! Văd că nu mai anchetează nimeni proiectul cu Fonduri Europene în care era el amestecat. Un profesor îl întreabă „de ce dacă scrie în lege că primim înapoi 15%, noi primim de fapt numai 12%?”
I-a răspuns că nu e problema lui de fapt! Un manechin de plastic ajuns ministru! O vuvuzea masculină sau să-i pun VUVUZEL. Tupeu de borfaş!

Reclame

, , , , , , ,

 1. #1 by U RA N U S on 13 februarie 2011 - 21:21

  „…O vuvuzea masculină …”
  parca la astia li se spunea cocote masculine!

  In opinia mea , ROMANIA A AJUNS UN RING UNDE VIERMII POLITICI SE DEVOREAZA INTRE EI, NU NEAPARAT DE FOAME, CI DIN URA SAU DIN NEBUNIE.Oricum , pentru tara , NU ESTE DE LOC DE BUN AUGUR!

  • #2 by mircea batranu on 13 februarie 2011 - 21:26

   Din pacate oamenii se pare ca se ridica mai usor din cacat decat daca sunt numai ingenunchiati! Asta e!

 2. #3 by U RA N U S on 13 februarie 2011 - 22:05

  Problema pare a fi alta:ei , aparent se ridica, insa realitatea este ca au tarat toata tara in acel loc, din care lor nu le pasa daca o sa iasa, avand intotdeauna , bucata cea mai buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: