Fax Romania: Le furi alocatia in timp ce intri in hora

fax romania - mircea batranu

Fax Romania - Mircea Bătrânu

24 ianuarie 2011● 152 ani de la Unirea Principatelor Române● România divizată● România sărăcită● Populaţia furată● Pensii furate● Salarii furate● Alocaţii tăiate● Tupeu de borfaş● Hă, hă, hă este răpunsul la orice problemă● Lumea îl înjură● El râde hă, hă, hă● În seara de 24 ianuarie i-a atacat pe pensionarii militari● Acelaşi stil bazat pe divide et impera, divide şi stăpâneşte● Subofiţerii sunt baza, ofiţerii şi generalii sunt paraziţi, inutili● Niciun general sau ofiţer încă nu i-a dat o palmă ca să-l înveţe să respecte● Armata României a ajuns ruşinea Europei prin cancelariile vestice● În Rusia, Putin măreşte veniturile militarilor● Statele îşi consolidează puterea● România este un stat distrus şi vândut● 24 ianuarie 2011, la Iaşi, Băsescu huiduit şi alungat● El râde hă, hă, hă, astfel încât vuvuzela blondă să-l admire● Călugărul Vasile mi-a şoptit că planul are model sud-american şi chiar unele note Clintoniene● Se va întâmpla o nenorocire● Vuvuzela va deveni soţia lui, oficial● Apoi va candida la preşedinţie● Este singura şansă a clanului pentru a-şi păstra averile şi poziţia●  La Focşani e înjurat● O Plăcintă le-a făcut copiilor ţinute de absolvenţi cu tocă● Copiii sunt copii, trebuie iubiţi şi protejaţi● Băsescu şi PDL au utilizat iar copiii● Mizerabilă atitudine● Te prinzi în Hora Unirii● Ţii copiii de mână dar de fapt le furi alocaţiile● Tupeu de borfaş● Hă, hă, hă! Asta face mereu, minte, fură şi rânjeşte● Blestem pe România!

 

Reclame

, , , , , , , ,

 1. #1 by alexandru leontescu on 25 ianuarie 2011 - 14:59

  Mars! Acasa!
  Javra ofticoasa!
  Disciplina, ordinea, modul civilizat in care mii si mii de rezervisti au demonstrat in Bucuresti de ziua Unirii arata ca a inceput sfarsitul! Sunt convins ca bunul simt va invinge si se va sfarsi acest cosmar al Romaniei, reprezentat de gasca basista si acolitii ei.

 2. #2 by U R A N U S on 26 ianuarie 2011 - 19:42

  Deci pana la urma se recunoaste ca Armata este singura capabila sa sfarseasca aceasta criza, in mod curat.

 3. #4 by U R A N U S on 28 ianuarie 2011 - 18:52

  Chiar daca va fi South American style !
  Sau North African style!

 4. #5 by surry on 28 ianuarie 2011 - 19:03

  daca vrem iar sange pentru drepturi nu vom ajunge nicaieri!
  nu prin sange si represalii armate se rezolva treaba!
  Ci prin trezirea constiintei nationale !Suntem saraci,infometati,prea lasi,si satui de minciuna dar asta nu inseamna ca glontul e salvarea!
  Avem destui specialisti capabili,destui oameni capabili si enorm de multe minti luminate!
  Diplomatia,comunicarea si expunerea cerintelor populare fara cale de alternativa ,este calea succesului!
  Stiu ca se vrea demisia sau glontul dar nu o vad ca o iesire ,ba mai mult ca o mare tampenie!
  Ar insemna ca cei din 1989 au murit degeaba!
  Doar opinia mea si atat!

  • #6 by mircea batranu on 28 ianuarie 2011 - 19:41

   @surry Daca tu imi spui cum pui in opera ceea ce ai scris aici „Suntem saraci,infometati,prea lasi,si satui de minciuna dar asta nu inseamna ca glontul e salvarea! Avem destui specialisti capabili,destui oameni capabili si enorm de multe minti luminate” Pai n-au loc specialistii de vuvuzele si borfasii care conduc Romania! q e d

 5. #7 by U R A N U S on 28 ianuarie 2011 - 19:25

  In „89 ,da, chiar acesta este adevarul: s-a murit degeaba! Confirmarea este data de acesti 21 de ani, in care conducatorii gonesc din tara specialistii capabili, pentru a-i inlocui cu stra ini fara pretentii decente (pentru ca nici romanii nu cer luna de pe cer), iar faptul ca acesti conducatori au dus tara intr-un punct mai rau ca cel de dinainte de „89, ii face automat responsabili capitali, pentru ca ei sunt cei care au „administrat” aceiasi „supa” lui ceausescu, care -dupa opinia a peste 60% dintre romani- era mai bun ca acesti postcomunisti
  Eu personal , nu cer demisia lui basescu, nici macar a guvernului, eu sunt convins ca numai schimbarea totala si radicala a sistemului, (cu cel Monarhic) poate schimba soarta tarii. Un alt punct de sustinere pentru aceasta idee este si situatia din republicile din nordul Africii, dar si situatia dezastruoasa economic(datorita coruptiei, si furtului adus la rang de virtute, cand este savarsit de guvern) amultor altor republici europene.

 1. Opozitia de plastic si demnitatea clasei politice « Cronica – România de azi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: